Érvénytelen lett a gyermekvédelmi népszavazás. Innentől most már nem fogják az LMBTQ-k a társadalmat homofóbozni, ugye?
Bár magasan a nemek győztek, mégis jelentős számban szavaztak érvénytelnül, vagy nem vették el a szavazólapot az emberek.
Akkor gondolom, most már az LMBTQ-nak is egyértelmű, hogy nem lehet homofóbiával vádolni a társadalmat, hiszen még a Fideszeseket sem sikerült mozgósítani erre a témára. Jól mondom?
40: érdekes, hogy soha nem láttam olyat, aki Ferrarival jött volna vissza, vagy vásárolt volna odakinn puccos házat és élt volna mint marci hevesen.
Olyat viszont igen, akik ezt állítják magukról, de azért ráérnek mérnökként munkaidőben kommentelni :D. Pedig ha jól tudom mérnökösködni home office-ból nem lehet...
Értem, te "még soha nem láttál olyat"
Hát akkor biztosan nincs is olyan... Végülis ilyen alapon levegő sem létezik mert gondolom még azt sem láttad xD
Látom te már nyomorodban teljesen elszakadtál a valóságtól, a jólét elárulom nem azt jelenti, hogy Ferrarik sorakoznak a garázsodban ember... Hanem azt, hogy van egy szép (ha úgy tetszik puccos) házad/lakásod, autód, megtakarításod, el tudsz menni évente 2-3X 2 hétre pihenni akár a távol keletre, akár a Karib térségbe, ha éppen ahhoz szottyan kedved, azt veszed a boltban amire szükséged van, nem pedig azt amire éppen pénzed van, szóval érted ilyen alap dolgok amik itt a hanyatló nyugaton teljesen adottak a normális, tanult, szorgalmasan dolgozó ember számára.
"Pedig ha jól tudom mérnökösködni home office-ból nem lehet"
Történetesen ezt is pont rosszul tudod, nálunk pl. heti 2 nap bent, 3 nap home office és váltogatjuk.
Egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!