Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érvénytelen lett a gyermekvéde...

Érvénytelen lett a gyermekvédelmi népszavazás. Innentől most már nem fogják az LMBTQ-k a társadalmat homofóbozni, ugye?

Figyelt kérdés

Bár magasan a nemek győztek, mégis jelentős számban szavaztak érvénytelnül, vagy nem vették el a szavazólapot az emberek.

Akkor gondolom, most már az LMBTQ-nak is egyértelmű, hogy nem lehet homofóbiával vádolni a társadalmat, hiszen még a Fideszeseket sem sikerült mozgósítani erre a témára. Jól mondom?

2022. ápr. 5. 05:09
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
36%

7

Tehát nem tudod bizonyítani, hogy kérdés maga provokatív, ezért inkább az LMBTQ ideológiáról nyitsz vitát...

Amellett, hogy ez a diskurzus elterelése, picit nyílt kapukat döngetsz. A Pride-ról például hasonlóképpen vélekedünk, szerintem is elég valúszínűtlen, hogy segecses női fehérneműben smároló férfiak fogják megértetni a társadalommal, hogy a melegek 99,99%-a ugyanolyan hétköznapi ember, mint akármelyikünk.

Csakhogy most nem erről volt szó.

Ez a Gyakori Kérdések. Az emberek itt KÉRDÉSEKET tesznek fel, melyeknek oka a kíváncsiság, célja pedig a többi ember véleményének megismerése.

Na most szerinted a kérdező őszintén kíváncsi a megszólítottak véleményére? Tényleg tudni akarja, hogy mit gondolnak a melegek/melegekkel szimpatizáló heterók? Ő valóban egy értelmes beszélgetést akar indítani az LMBTQ ideológia különböző megnyilvánulásainak erkölcsi és politikai megítéléséről?

Szerintem csak össze akarja ugrasztani az embereket, akárcsak az LMBTQ fasiszták, vagy éppen a Fidesz.

A népszavazás is ugyanerről szólt. Ott van például a 3. kérdés:

"Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?"

Ez egy orbitális marhaság... Először is a "kiskorú gyermek" egy nem véletlenül redundáns megfogalmazás, másodszor a kérdésben foglalt "javaslatot" akkor sem lehetne megvalósítani, ha az emberek megszavazták volna, mivel alkotmányellenes. Akkor viszont mi értelme volt megkérdezni?

Kb annyi, mintha azt kérdezték volna, támogatom-e a minimálbér 1 millió fortintra történő emelését. Tök mindegy, mire szavazok, a minimálbér akkor sem lesz 1 millió.

Na ezért vagytok UGYANOLYAN provokatív suttyók, mint az LMBTQ-t túltoló ájtatos szélsőbal.

2022. ápr. 5. 08:22
 12/47 anonim ***** válasza:
2%

11 kösz a suttyó megnevezést, suttyó.

Joggal várja el a kérdező, hogy végre hagyják abba a valótlan homofób vádakat egyesek. Nyilvánvaló most már, a tények által h nem homofób attól valaki, hogy fidesz szavazó.

2022. ápr. 5. 08:33
 13/47 anonim ***** válasza:
25%

Lol kifogytál az érvekből, mi? :D

Na mássz vissza a barlangodba ügyesen.

2022. ápr. 5. 08:37
 14/47 A kérdező kommentje:

#4, szia, milyen válaszokat hiányolsz?

Hogy a társadalom úgy szavaz, ahogyan kéritek, de közben mégis homofób, és ti áldozatok vagytok?

Ez így nem nagyon fér össze, remélem, belátod.

2022. ápr. 5. 10:06
 15/47 A kérdező kommentje:
#14 visszamászni te fogsz még legalább 4 évre, és ezzel a stílussal mind meg is érdemlitek.
2022. ápr. 5. 10:07
 16/47 anonim ***** válasza:
25%
Egyetértünk... A 14-es komment írója szerintem is elmehet a búsba. <3
2022. ápr. 5. 10:13
 17/47 anonim ***** válasza:
49%
14-es, azért lett érvénytelen a népszavazás, mert nem szavaztak elegen, nem azért, mert érvénytelenül szavaztak. A legtöbben nem töltötték ki a lapot, ez nem jelenti azt, hogy ők nem homofóbok.
2022. ápr. 5. 15:20
 18/47 A kérdező kommentje:
17: tehát bármi is az eredmény, az ország továbbra is homofób, itt mindenki gyűlöl titeket. Akkor hogy mire volt jó az érvénytelen népszavazás, és hogy most mégis mit ünnepeltek az kérdés, de nyilván egy megoldás maradt: csomagolni!
2022. ápr. 5. 15:36
 19/47 anonim ***** válasza:
91%
Csomagolj csak.
2022. ápr. 5. 15:40
 20/47 Fero89 ***** válasza:
95%

#14 "#4, szia, milyen válaszokat hiányolsz?"

Ugyan nem a 4-es vagyok, de hadd segítsek. Te válaszként felajánlottad, hogy vagy nem tartja többé homofóbnak a társadalmat, vagy homofóbnak tartja, de azért mert szeret áldozatszerepben picsogni, az fel sem merül hogy a nézetének legitim oka is lehet.

Mintha kiírnék egy kérdést, ti kire szavaztatok?

a) az ellenzékre

b) a fideszre, mert adtak krumpit

c) a fideszre, mert szellemi fogyatékos vagyok

d) más pártra

A legtöbb fidesz szavazó joggal háborodna fel a kérdésen, noha én adtam választási lehetőséget a fidesz és a többi párt mellett is.

2022. ápr. 5. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!