Érvénytelen lett a gyermekvédelmi népszavazás. Innentől most már nem fogják az LMBTQ-k a társadalmat homofóbozni, ugye?
Bár magasan a nemek győztek, mégis jelentős számban szavaztak érvénytelnül, vagy nem vették el a szavazólapot az emberek.
Akkor gondolom, most már az LMBTQ-nak is egyértelmű, hogy nem lehet homofóbiával vádolni a társadalmat, hiszen még a Fideszeseket sem sikerült mozgósítani erre a témára. Jól mondom?
7
Tehát nem tudod bizonyítani, hogy kérdés maga provokatív, ezért inkább az LMBTQ ideológiáról nyitsz vitát...
Amellett, hogy ez a diskurzus elterelése, picit nyílt kapukat döngetsz. A Pride-ról például hasonlóképpen vélekedünk, szerintem is elég valúszínűtlen, hogy segecses női fehérneműben smároló férfiak fogják megértetni a társadalommal, hogy a melegek 99,99%-a ugyanolyan hétköznapi ember, mint akármelyikünk.
Csakhogy most nem erről volt szó.
Ez a Gyakori Kérdések. Az emberek itt KÉRDÉSEKET tesznek fel, melyeknek oka a kíváncsiság, célja pedig a többi ember véleményének megismerése.
Na most szerinted a kérdező őszintén kíváncsi a megszólítottak véleményére? Tényleg tudni akarja, hogy mit gondolnak a melegek/melegekkel szimpatizáló heterók? Ő valóban egy értelmes beszélgetést akar indítani az LMBTQ ideológia különböző megnyilvánulásainak erkölcsi és politikai megítéléséről?
Szerintem csak össze akarja ugrasztani az embereket, akárcsak az LMBTQ fasiszták, vagy éppen a Fidesz.
A népszavazás is ugyanerről szólt. Ott van például a 3. kérdés:
"Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?"
Ez egy orbitális marhaság... Először is a "kiskorú gyermek" egy nem véletlenül redundáns megfogalmazás, másodszor a kérdésben foglalt "javaslatot" akkor sem lehetne megvalósítani, ha az emberek megszavazták volna, mivel alkotmányellenes. Akkor viszont mi értelme volt megkérdezni?
Kb annyi, mintha azt kérdezték volna, támogatom-e a minimálbér 1 millió fortintra történő emelését. Tök mindegy, mire szavazok, a minimálbér akkor sem lesz 1 millió.
Na ezért vagytok UGYANOLYAN provokatív suttyók, mint az LMBTQ-t túltoló ájtatos szélsőbal.
11 kösz a suttyó megnevezést, suttyó.
Joggal várja el a kérdező, hogy végre hagyják abba a valótlan homofób vádakat egyesek. Nyilvánvaló most már, a tények által h nem homofób attól valaki, hogy fidesz szavazó.
Lol kifogytál az érvekből, mi? :D
Na mássz vissza a barlangodba ügyesen.
#4, szia, milyen válaszokat hiányolsz?
Hogy a társadalom úgy szavaz, ahogyan kéritek, de közben mégis homofób, és ti áldozatok vagytok?
Ez így nem nagyon fér össze, remélem, belátod.
#14 "#4, szia, milyen válaszokat hiányolsz?"
Ugyan nem a 4-es vagyok, de hadd segítsek. Te válaszként felajánlottad, hogy vagy nem tartja többé homofóbnak a társadalmat, vagy homofóbnak tartja, de azért mert szeret áldozatszerepben picsogni, az fel sem merül hogy a nézetének legitim oka is lehet.
Mintha kiírnék egy kérdést, ti kire szavaztatok?
a) az ellenzékre
b) a fideszre, mert adtak krumpit
c) a fideszre, mert szellemi fogyatékos vagyok
d) más pártra
A legtöbb fidesz szavazó joggal háborodna fel a kérdésen, noha én adtam választási lehetőséget a fidesz és a többi párt mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!