Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érvénytelen lett a gyermekvéde...

Érvénytelen lett a gyermekvédelmi népszavazás. Innentől most már nem fogják az LMBTQ-k a társadalmat homofóbozni, ugye?

Figyelt kérdés

Bár magasan a nemek győztek, mégis jelentős számban szavaztak érvénytelnül, vagy nem vették el a szavazólapot az emberek.

Akkor gondolom, most már az LMBTQ-nak is egyértelmű, hogy nem lehet homofóbiával vádolni a társadalmat, hiszen még a Fideszeseket sem sikerült mozgósítani erre a témára. Jól mondom?

2022. ápr. 5. 05:09
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
0%

30 nehéz lesz nagyon figyelj, a béke. No war érted, így vonulnak csendben.

A népművészeti agyagedény felvonulás példát vehetne, nincs tucc tucc meg bőrtanga vágod?

2022. ápr. 5. 18:14
 32/47 anonim ***** válasza:
26%
Meg lesz ismételve a népszavazás
2022. ápr. 5. 18:19
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem is volt gyermekvédelmi népszavazás. Homofób népszavazás volt ami érvénytelen lett mert megpuccsoltuk. Ez hatalmas győzelem!
2022. ápr. 7. 11:29
 34/47 A kérdező kommentje:
33, a fideszesek puccsolták meg a kedvetekért, mert jófejek. Az érvénytelen szavazatokkal is érvényes lett volna, a szavaznak. Szóval ezt sem ti értétek el. De ha a következő 4 évre ez neekd elég sikerélmény, hogy aztán ismét koppanj 26-ban az nekem több mint elé.g
2022. ápr. 7. 11:50
 35/47 anonim ***** válasza:
85%

34

Minek magyarázni a magyarázhatatlant? Nyilván pont a fideszesek nem szavaztak és az miatt lett érvénytelen... Véletlenül sem azért mert a baloldaliak közül mindenki érvénytelenül szavazott és ezáltal megpuccsoltuk xD Ébredj már fel!

Amúgy én nem koppant idén se és 26ban sem fogok. Pont lesz@rom, hogy ti miféle putini rezsimben éltek ott magyarországon amihez még tapsoltok is 😂 Mi itt Angliábam csak röhögünk rajtatok, de kb. egész Európa így van ezzel, már a Lengyeleket is beleértve 🤣

2022. ápr. 7. 19:44
 36/47 A kérdező kommentje:
35 te nem vagy Angliában, max szeretnél ott lenni, de van egy rossz hírem: a hülyék ott sem boldoulnak, csak legalább még idegenek is lesznek egy külföldi országban. Bár én nem tartalak vissza, menjél, felejtsd el ezt a nyelvet és tagadd le, hogy magyar vagy! Legalább nem ég a pofája itthon miattad senkinek.
2022. ápr. 7. 21:13
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Kicsim, én 2012 óta itt élek London mellett. Úgyhogy nem megyek én innen sehova, ha meg valakinek ég a pofája, akkor az pont mi vagyunk, amiért van még olyan ország meg nép mint ti 2022-ben Európában...
2022. ápr. 8. 07:42
 38/47 A kérdező kommentje:

"amiért van még olyan ország meg nép mint ti"

Jó jel, hogy már nem is sorolod ide magad, már csak annyit kéne, hogy nem is jár a pofád magyar fórumokon, hanem dolgozol szépen a csomagológyárban vagy konyhán a pakisztáni gyerek mellett az ottani minimálbérért, mert már uniós szabályok sem védenek :)).

2022. ápr. 8. 08:17
 39/47 anonim ***** válasza:
92%

38

Nahh, most akkor mégiscsak jódolog az EU?

2022. ápr. 8. 08:22
 40/47 anonim ***** válasza:
94%

38

Már megint magadból indulsz ki meg a magyar valóságból xD

Tudod mi nem egy összeszerelő üzem vagyunk, arra ott van magyarország meg románia.

Tény, hogy sok életképtelen magyar és más kelet európai volt itt mosogatni, de a brexit óta meglepően sokan lemorzsolódtak (legtöbb azért mert angolul sem tudott), őket most már otthon keresd a nyugati aluljáróban vagy a margit híd alatt esetleg borsod megyében...

Uniós szabályok nem védenek, a brit szabályok viszont annál inkább ;) Amúgy fogalmad nincs róla, hogy hány magyar mérnök dolgozik itt mint pl. jó magam is, de ismerek orvosokat meg Big4-os auditort akik hosszú évek óta itt vannak. Szóval ki kell ábrándítsalak én soha életemben nem dolgoztam konyhán se gyárban, ez nem jött be, te viszont húzhatod tovább az igát a közmunkán nettószázötvenezerért xDD

2022. ápr. 8. 08:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!