Innentől most már a nemzeti értékek (Isten, haza család) kerülnek előtérbe a nyugati kultúrbalos (feministák, melegek, feketék stb.) eszmék helyett?
Az elmúlt 20 év kb. azzal telt, hogy nekem mint nemzeti érzelműnek ciki volt kimondanom, hogy a hazaszeretet fontos, hogy az istenhit fontos (még ha nem is erőltettem rá másra a vallásom), és igenis úgy helyes, ha a nők szülnek és nem a bulizást választják életük végéig.
Tudom, hogy furcsány hangzik, de főleg a minden csapból folyó meleglobbi árnyékában én éreztem kisebbségnek magam. Voltam Jobbik szavazó, most a Mi hazánkra voksoltam. Bár soha éreztem igazán képviselve magamat, mert tőlem az utcai harcok, Pride-on vonulók megdobálása távol áll, viszont a Fideszt meg túl korruptnak tartom ahhoz, hogy elhiggyem, tényleg hisznek a keresztény értékekben.
Mindenesetre mégis ezzel a választással érzem most valahogy azt, hogy a hazaszeretetről nem lesz többé ciki beszélni, nem néznek fleknis bolondnak, ha Jézus nevét kiejted a szádon, sem nőgyűlölőnek meg incelnek, ha a család fontosságát hangsúlyozod.
Szerintem új világ jött el, legalábbis itthon: a "hagyományos", szerintem normális értékek világa. Ti ezt hogy látjátok? Főleg jobboldaliak véleménye érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!