Innentől most már a nemzeti értékek (Isten, haza család) kerülnek előtérbe a nyugati kultúrbalos (feministák, melegek, feketék stb.) eszmék helyett?
Az elmúlt 20 év kb. azzal telt, hogy nekem mint nemzeti érzelműnek ciki volt kimondanom, hogy a hazaszeretet fontos, hogy az istenhit fontos (még ha nem is erőltettem rá másra a vallásom), és igenis úgy helyes, ha a nők szülnek és nem a bulizást választják életük végéig.
Tudom, hogy furcsány hangzik, de főleg a minden csapból folyó meleglobbi árnyékában én éreztem kisebbségnek magam. Voltam Jobbik szavazó, most a Mi hazánkra voksoltam. Bár soha éreztem igazán képviselve magamat, mert tőlem az utcai harcok, Pride-on vonulók megdobálása távol áll, viszont a Fideszt meg túl korruptnak tartom ahhoz, hogy elhiggyem, tényleg hisznek a keresztény értékekben.
Mindenesetre mégis ezzel a választással érzem most valahogy azt, hogy a hazaszeretetről nem lesz többé ciki beszélni, nem néznek fleknis bolondnak, ha Jézus nevét kiejted a szádon, sem nőgyűlölőnek meg incelnek, ha a család fontosságát hangsúlyozod.
Szerintem új világ jött el, legalábbis itthon: a "hagyományos", szerintem normális értékek világa. Ti ezt hogy látjátok? Főleg jobboldaliak véleménye érdekelne.
12 és mennyit ért, hogy a Mi hazánknak letörölték az oldalát? Egy parlamentbe kerülést.
Mennyit ért a tiktokos stb. LMBTQ agymosás? Egy kétharmadot a Fidesznek.
Magyarországon a hatás mindig nagyon erős ellenhatást vált ki, és nem lesz szivárványos nemzedék, ezek az idők most április 3-al szerintem örökre elmúltak. A tiktok stb. társai megmarad a belpesti értelmiség kölykeinek szellemi menedékének.
Igen, a közel keleti égi papa, Yahweh (יהוה) győzött a tényleges magyar emberek érdekei felett.
Reméljük hogy a varázserejével segít is nektek, hogy ne gyűlöljön a környezetetek.
#13 Szerintem amúgy esélytelen amit írsz, hogy nem terjed el az LMBTQ.
Azért gondolom ezt, mert mind az USA, mind Kína, mind Nyugat-Európa elég aktívan támogatja. (Kína azért mert a születésszabályozás következtében nagyon sok a férfi, akik, ha nincsenek kapcsolatban, akkor kisebb a lázadás esélye).
15 ritka hülye vagy sajnos. Kínáról fingod nincs, ahogy arról sem, hogy kifejezetten tiltják az LMBTQ tartalmakat.
De azért annak örülök, hogy saját mondtad ki, hogy a születésszabályozáshoz van köze a meleglobbinak... Gyuri bácsi befigyel.
18
Tendenciákról beszéljünk.
Harminc éve még elképzelhetetlen lett volna a Pirde felvonulás, ma már vidéki nagyvárosokban is megtartják. Elképzelhetetlen lett volna, hogy LMBTQ képviselőket delegáljanak a Parlamentbe, ma több is ott van. Harminc éve közel sem volt ennyire elfogadott melegnek lenni, ma akár melegbárt is nyithatsz a fővárosban.
Meglehet, hogy a magyar társadalom nem áll az elfogadásnak a legmagasabb szintjén, de higgyed, el, hogy a 21. századi ember nemcsak a kormánypárt pefolyásol, hanem - most figyelj - a külföldi média, a kultúra (ami legritkább esetekben jobboldali) vagy akár az ellenzék.
A magyarok talán lassabban fejlődnek, de fejlődnek.
És amúgy a Fidesznek mindig kell egy csoport, amit utálni lehet. Azt ne hidd, hogy mindig az LMBTQ lesz a céltábla.
19 melegbárok még a meleglobbi széleskörű térnyerése előtt is voltak, Németorszában a weimari köztársaságban is már pl. rengeteg. Itthon Kékosztriga bár, Angyal bár a rendszerváltás környékén nyíltak. De ez még nem azért volt, mert a gender mint ideológia terjedt, hanem csak azért, mert volt rá egy igény. Pride 27 éve van, tehát majdnem 30 éve nagyon is elképzelhető - "nagyvárosokban" pedig nem tartják, egyedül Pécsre mentetek le ízléstelenkedni ha jól tudom... és ezek után készülj, hogy egyre kevesebb ilyen lesz.
A mai meleglobbi már a genderideológia előretörése. Az idoelógiák viszont ahogy jönnek, úgy mennek is, és hiába tombol nyugaton ez az elmebaj, hiába lesz most már minden második miniszter valami "transznemű" szerencsétlen, ezzel szemben a normalitás is megszervezi az erőit, és már látszik, hogy szabályoznak imitt-amott dolgokat, hiába nem píszí. Amint a piac megérzi, hogy nem olyan menő már a minden filmbe kötelező meleg, ázsiai, ahogy egyre inkább kezd a lobbi tönkretenni korábban szerethető brandeket (Superman, Witcher) és gázol bele egyre több ember számára szent dolgokba (b*zi Mikulás, transz Szűz Mária, Karácsony szó betiltása), úgy lesz egyre kisebb a politikai támogatottsága.
A mai meleglobbi a multicégek eszköze, hogy kinevelje az agyatlan, mindenre "toleráns" és kritikátlan fogyasztót, amihez a hasznos hülyék maguk a melegek, akik elhiszik, hogy mindez őértük történik. Nincs 21-ik századi "haladás", ez csak a te fejedben él így, hogy az aberrált dolgaitokat fejlődésként értelmezitek, minden más normális értéket meg meghaladottnak.
A világban háborúk, járványok kora jön, figyeld majd meg szépen, hogy a jelenlegi elkényelmesedett, baloldali világkép hogyan alakul szépen ismét nemzetivé, jobboldalivá. Mert az igazság az, hogy a ti luxusmozgalmaitok senkit nem érdekelnek, sőt inkább idegesítően hatnak, csak békeidőben elviselnek titeket. De amint az életünk kerül veszélybe, fel lesztek rúgva a Holdig, ha pl. az alapján szelektáltok a menekültek közül, hogy ki meleg...
Én legalábbis ebben bízom, és minden jel erre mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!