Fidesz és mhm szavazók és akik a népszavazáson nem válaszokkal szavaztak ugye nem csak a szátok nagy hanem mindenféle nyugati médiatartalom fogyasztását mellőzitek ugye?
Figyelt kérdés
Tehát csak semmi netflix hbo előfizetés meg semmi száz feletti tv csatornára előfizetés és ezek torrentezett változata se ugye2022. ápr. 3. 18:05
1/9 anonim válasza:
Nem a Netflixről meg a nyugati árukról van szó, hanem eszmékről. Van különbség.
2/9 anonim válasza:
Orbán is megmondta: a szabadság mindig nyugatról érkezik.
Most szembeköpi magát
3/9 mindentudó99 válasza:
Mi köze a kettőnek egymáshoz?
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, mi köze a kettőnek egymáshoz. Én nem nézek Netflixet, se más olyan szutykot, ahonnan woke-propaganda ömlik. Pedig biszexuális vagyok.
5/9 anonim válasza:
A kérdés értelmetlen, a stílus proli.
6/9 anonim válasza:
Ugye, ugye, ugye, Mi Hazánk szavazó vagyok. Nem nézek tévét,de a népszavazás nem erről szólt. Ugye?
7/9 anonim válasza:
hülyeséget állítasz, arról van szó h a gyerekeket hagyják békén, aki meg engedi, h olyan filmeket nézzenek a gyerekek az meg is érdemli
18 év után mindenki azt csinál amit akar de forgasd ki csak a gondolatokat
8/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, retardált vagy? Sikerült elolvasni a kérdést a szavazólapon?
9/9 anonim válasza:
Mi Hazánk szavazó vagyok, és nem nézek nyugati szarokat, csak animéket:D Nézzetek már meg egy Tiroczkai videót, és csak aztán ítéljétek meg őket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!