Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Választópolgárok! Lenne igény...

Választópolgárok! Lenne igény a TÉNYLEGES változásra, egy új politikai erőre?

Figyelt kérdés

Szavaztál bármelyik pártra is, de elsősorban a FIDESZ-re szavazok véleményére lennék kíváncsi! Miért a FIDESZ? Egyetértettek-e nézeteikkel és a 12 év eredményével? Vagy csak egyszerűen nincs számotokra másik választási alternatíva, ezáltal nem tudtok máshova szavazni?

FIDESZ-es szavazóként, ha kinőne egy új politika erő (teljesen elsöpörve az elmúlt évek teljes ellenzéki politikusait Gyurcsánnyal az élen!)és számodra is alternatíva lehet (most ne menjünk bele részletesebben, hogy pontosan milyen elvek, értékek, érdekképviseletek) egy másik politikai erő, akkor is a FIDESZ-re szavaznál vagy meggondolnád? Vagy szimplán, azért szavaztál a FIDESZ-re, mert számodra az Ő értékeik és nézeteik számodra teljesen megfelelnek?

Kérem az uszító, gyűlölködő kommenteket mellőzük!

Én sem uszítás céljából kérdezem!

2022. ápr. 4. 23:08
A kérdező szavazást indított:
Számomra a FIDESZ a legmegfelelőbb
FIDESZ-re szavaztam és lenne igény, de jelenleg nincs a FIDESZ-en kívül alternatíva
Nem a FIDESZ-re szavaztam, de lenne igény
Nem a FIDESZ-re szavaztam, de nincs is rá igény
48 szavazat
1 2 3 4 5
 1/42 meszike91 ***** válasza:
59%
Szerintem nincs igény a magyar népben változásra, a magyar népnek tényleg ez kell.
2022. ápr. 4. 23:09
 2/42 anonim ***** válasza:
75%

Meggondolni mindig meggondolom, de nagyon ütős kampány és terv kéne hogy meggyőzzenek.

Alap szabály, hogy ami működik, azt nem b.szogatjuk. A Fidesz jelenleg működik.

Meg azt is vedd figyelembe, hogy hála a kommunizmusnak, a magyarok utálják a baloldalt. De teljesen.

Schiffer még okés, de ő is inkább közép, mintsem bal.

Tehát max centralista, vagy jobboldali pártként lenne esélyed, de arra már van kettő is a parlamentben.

Vagy megelégszel azzal a 33% komcsival, vagy megpróbálsz két egész erős szavazóbázisú párt/pártkoalíciónak nekimenni.

Nem elbátorításképp....

De hajrá, drukkolok!

2022. ápr. 4. 23:13
 3/42 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló! A kérdésem számomra is erre irányul, mert valahol megértem mindkettő politikai tömböt!

Megértem azokat akik nem a Fideszre szavaztak és változást szeretnének. Közben pedig megértem azokat a Fidesz szavazókat akik szintén változást szeretnének, de szintén nem bíznák rá a vezetést a jelenlegi baloldalra, Gyurcsánnyal az élen! De természetesen vannak szép számban azok akik teljesen egyetértenek a FIDESZ elmúlt 12 évével.

Én pont erre lennék kíváncsi a FIDESZ szavazók körében, erre az arányra, hogy változást akarnak-e, de nincs alternatíva és Ők mennyien vannak!

Persze egy ilyen platformon sosem lesz reprezentatív a példa, de itt is le lehet szűrni egy bizonyos konzekvenciákat!

2022. ápr. 4. 23:15
 4/42 anonim ***** válasza:
24%

Lenne igény!!!

De ahoz egy nagyon jó párt kellene.

Ha tanács kell szólj :)

2022. ápr. 4. 23:15
 5/42 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló! Sajnos nem én fogom elhozni a változást a magam 21 évével, de nagyon kíváncsi vagyok az emberek politikai véleményére!
2022. ápr. 4. 23:18
 6/42 anonim ***** válasza:
86%

:(

Pedig már elképzeltem ahogy az új pártoknál találgatom majd hogy melyiket indították innen. :,(

2022. ápr. 4. 23:20
 7/42 anonim ***** válasza:
32%
Nekem konkrétan tele van a tököm a jobb és baloldallal is. Egy IGAZI ízig-vérig centralista párt kellene. NEM balközép, NEM jobbközép, hanem tisztán centralista. Ilyen jelenleg nincsen. A Momentum hivatkozott anno magára centralistaként, de ők rohadtul baloldal, még csak nem is balközép.
2022. ápr. 4. 23:21
 8/42 anonim ***** válasza:
89%
7es, az a baj, hogy az ilyet mindig ketté tépik. A csap egyik fele ide, a másik oda. Jól hangzik, de nem életképes politikailag, ha nagy a párt, ha meg kicsi, akkor nem jelentős.
2022. ápr. 4. 23:22
 9/42 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló! Teljesen egyetértek! Nem értem miért kell még mindig ragaszkodni a berögzült dogmáktól bal, - jobboldal és társai! Független tömörület kellene, de persze határozott nézetekkel, jövőképpel és értékekkel!
2022. ápr. 4. 23:23
 10/42 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló! Gondolod akkor is szétszakadna, ha előre le vannak fektetve az elvek és nézetek?
2022. ápr. 4. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!