Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oktatás helyzete, ma...

Az oktatás helyzete, ma Magyarországon tényleg ilyen keveseket érdekel?

Figyelt kérdés
Letaglózott a választási eredmény. Egyetlen esély arra, hogy az oktatásban bármi jó irányba elmozduljon, az lett volna, ha nem marad a Fidesz...Szomorú vagyok, tanárként ez volt az egyetlen reményem. Most már fix, hogy pályát váltok. Azt viszont nem értem, hogy a családos embereket, ennyire nem érdekli, hogy mi lesz a gyermekeik jövőjével?

2022. ápr. 4. 20:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
65%
Üdv a klubban! Mondom ezt egészségügyi dolgozóként. Tudnék mesélni hogy mit kaptunk és nem kaptunk az elmúlt években a Fidesztől. Nekünk is elszallt az utolsó reményünk. Mert az embereknek majd könnyebb lesz a krva noverkere borítani az asztalt mint elgondolkozni hogy ki tehet a dolgokról.
2022. ápr. 4. 21:19
 22/30 anonim ***** válasza:
96%
Úgy néz ki...
2022. ápr. 4. 21:29
 23/30 anonim ***** válasza:
22%
Költözz el te is! Szia!
2022. ápr. 4. 21:29
 24/30 anonim ***** válasza:
81%

Sok buta ember azt hiszi tanárnak lenni könnyű.

Én rendvédelmis vagyok és az én szakmámat sem látják át de azért magyaráznak milyen könnyű.

Majd amikor rendőr, tűzöltő, mentős nem megy ki bajban, nem lesz ki őrizze a rabokat börtönben, amikor nem lesz tanár az iskolákban,(középsulis éveim alatt 2014 és 18 között már az volt a baj az iskolámban, hogy nincs kémia tanár, csóró srác akit érdekelt a szakma nem kapott ezáltal normális felkészítést, gyógyszerész akart lenni) nincs ki műtéteket elvégezze, akkor majd rájön a magyar nép hogy a politikusok szarnak a fejére. Én nem tudom, hogy MZP betartotta-e volna igéreteit, de a biztos sz*r és a talán sokkal jobb között van különbség. Az utolsó kapcsolja le a villanyt.

2022. ápr. 4. 21:30
 25/30 anonim ***** válasza:
23%

"Sok buta ember azt hiszi tanárnak lenni könnyű."

Nem hisszük hanem tudjuk.

Mind voltunk diákok és láttuk miből áll a munkájuk, semmit tevésből.

2022. ápr. 4. 21:34
 26/30 anonim ***** válasza:
79%

Elképesztő ez az alávalóság, amit itt is és a választáson is megtapasztalhattunk.

De a magyar úgyis veréshez szokott fajta.

Tartsa bennetek a lelket, hogy legalább néhányan nagyra tartjuk és tiszteljük a hivatásotokat.

2022. ápr. 4. 23:15
 27/30 anonim ***** válasza:
66%
#25! Te inkább ne beszélj a 3 első és 3 második osztályoddal. A válaszaiddal csodálatosan illusztrálod az oktatás hanyatlását.
2022. ápr. 4. 23:25
 28/30 anonim ***** válasza:
64%
#25: Ha könnyű akkor miért van hiány a tanárokból?
2022. ápr. 4. 23:46
 29/30 anonim ***** válasza:
75%
Mert más munkával többet elhet ekresni, szerintem ezért.
2022. ápr. 5. 00:22
 30/30 anonim ***** válasza:
74%
Azért nem tisztelik a tanárokat és a tanulást, mert rossz tapasztalataik vannak ezeknek az embereknek, valószínűleg még a szocializmusban jártak iskolába, vagy lusták voltak és nem volt olyan ember mellette, aki pozitívan szólt volna hozzá és biztatta volna, hogy jó lesz az amit csinál. Akkor bizony egészen más volt az oktatás, a tanárok kb. azt tettek amit akartak.
2022. ápr. 5. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!