Az oktatás helyzete, ma Magyarországon tényleg ilyen keveseket érdekel?
Figyelt kérdés
Letaglózott a választási eredmény. Egyetlen esély arra, hogy az oktatásban bármi jó irányba elmozduljon, az lett volna, ha nem marad a Fidesz...Szomorú vagyok, tanárként ez volt az egyetlen reményem. Most már fix, hogy pályát váltok. Azt viszont nem értem, hogy a családos embereket, ennyire nem érdekli, hogy mi lesz a gyermekeik jövőjével?2022. ápr. 4. 20:58
1/30 anonim válasza:
Miért, a baloldal idején miben volt jobb az oktatás helyzete?
3/30 anonim válasza:
A tanári szakma nem örvend nagy társadalmi megbecsülésnek, ezen egy párt sem tud változtatni. Tény, hogy a Fidesz a saját képére formálja az oktatást, a helyzeten csak kis mértékben tudott volna enyhíteni egy kormányváltás.
4/30 anonim válasza:
Pont azért szavaztunk a fideszre, mert érdekel az oktatás jövője minket.
5/30 anonim válasza:
Tanárként nem ebben a kategóriában kellene este 9-kor (provokáló kamu) kérdést kiírni.
6/30 anonim válasza:
Mi a baj az oktatással?
Te vagy a tanár!
Oktass akkor jobban, és nem lesz vele baj.
7/30 anonim válasza:
Munka alapú társadalmat építünk, ide elég a 6 általános.
8/30 A kérdező kommentje:
A kérdés nem kamu, az oktatás pedig romokban. Úgy voltam vele, megvárom a választás eredményét, hogy egyáltalán érdemes-e még tanítani a jövőben. Eldőlt, új szakma után kell néznem...Ezzel nem leszek egyedül, tanár kollégáim is gondolkodnak a váltáson...
2022. ápr. 4. 21:02
9/30 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os!
Rengeteg baj van az oktatással, viszont én is pénzből élek. Amint kitanulok egy új szakmát, inkább váltok. Ennyi pénzért tanítson a közmunkás...
2022. ápr. 4. 21:03
10/30 anonim válasza:
Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre. "Mi a baj az oktatással?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!