Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy érzitek magatokat, hogy...

Hogy érzitek magatokat, hogy a Fidesz ismét győzött?

Figyelt kérdés
Várható volt mondjuk, de azért a nénike reméljük nem lövi fejbe magát vagy nem lesz égő fáklya az országház előtt. :D

2022. ápr. 4. 20:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%
nagyon megkönnyebbültem
2022. ápr. 4. 23:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Hála Istennek..! Hagyjuk is mi lett volna, ha az elmebajos Mzp meg a libsi bandája kerülnek hatalomra. Akinek nem tetszik, annak a Gyurcsányferi tett egy ajánlatot anno, “el lehet innen menni!”. Műbalhé, gondolom a nagy részük felvette már a babavárót meg a csok-ot is. Mert az persze jó, amit ez a “szar kormány” ad. Komolyan, szánalmasak…
2022. ápr. 8. 10:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló elvileg ha az ellenzék kerülne hatalomra ugye attól kellene félnünk, hogy visszavonják a rezsi csökkentést illetve fegyvereket küldenek Európába, valamint megszakítják a kapcsolatokat az Oroszokkal és teljes embargót vezetnek be velük szemben, szerencsére ugye a kormány nem szavazta meg ugyanezeket a dolgokat nemrég, ja várj egy kicsit de, szóval ezek után szánalmas megvezethető balfékek vagytok mind,akik rájuk szavaztatok gratulálok nektek :).
2022. ápr. 9. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Elnézve az ellenzék állapotát megnyugodtam..2036-ig az ellenzék a hatalom közelébe nem kerül..A gyermekeim békében nőnek fel .
2022. ápr. 9. 21:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, előre sajnálom a gyerekeidet hogy ilyen egy bites szülők fogják felnevelni őket :/.
2022. ápr. 9. 21:23
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Nem kell sajnálni,többdiplomás budapesti mérnök vagyok..S jó konzervativnak nevelem.Olyannak aki meghallgatja a másik véleményét s nem arrogánsan kioktatja..A te fajtád ritka egy agresszív..Ezért vertünk titeket 4x is hülyére..S mivel jól élünk mind a 4 gyerekemnek továbbadom a jobboldali hazaszeretet.Ti baloldali söpredék sosem lesztek már többségben..
2022. ápr. 9. 21:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha annnyia meghallgatnád a másik oldalt nem használnál olyan szavakat hogy baloldali söpredék, ahogy én se minősítettelek semmilyen politikai hovatartozással, de ezzel is csak a saját állításodat cáfoltad meg miszerint te türelmes másik ember oldalát meghallgató konzervatív lennél, nem kedves válaszoló te egy ugyanolyan bunkó arrogáns suttyó vagy mint akármelyik másik ember politikai irányzattól függetlenül, diploma meg valószínűleg ugyanolyan hazugság mint az előző állításod. Mellesleg miből gondolod hogy baloldali lennék? Pontosan ezért neveztelek egy bitesnek és tökéletesen alá is támasztottad amit írtam, mert csak egy oldalban tudsz gondolkodni az fel sem merül benned hogy mondjuk lehetek független is vagy netán gondolkodhatok teljesen politikai irányzatoktól függetlenül, ha nem ugyanazt skandálom amit te akkor csak baloldali söpredék lehetek, na ez az ami tökéletesen leírja az emberi sötétség legmélyebb bugyrait, köszönöm, hogy megmutattad ezt mindenki előtt :).
2022. ápr. 9. 21:37
 18/20 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a független rízsát

.Ha az összefogás győzelmét vártad akkor nem vagy független..Vagy baloldali vagy neoliberális vagy ultrazöld vagy náci.m

2022. ápr. 9. 21:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Xdd látod pontosan most is engem igazolsz besoroltál különféle ideológiák mellé, és mi van ha azt mondom az általad felsorolt dolgok közül egyik sem jó mert mindegyik valamilyen szélsőséget takar, és szerintem sem az ellenzék sem a kormány nem alkalmas az ország vezetésére sőt most figyelj szerintem semmilyen politikai irányzat vagy miniszterelnöki rendszer nem is lehet alkalmas egy ország vezetésére és én egy teljesen másfajta országot irányító rendszerben gondolkozom olyanban ami jelenleg talán a világon sincsen na ehhez mit szólsz diplomás bajnokom? Bár van egy olyan sejtésem hogy te ezt elképzelni nemtudod te csak azt tudod hogy magadat és az embereket is oldalak alapján skatulyázd be, de én több időt nem pazarlok rád talán egyszer te is kiszélesíted a látókörödet és nem csak oldalakban meg fogalmakban fogsz tudni csak gondolkodni :).
2022. ápr. 9. 21:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor elnézést kérek ,hippikkel nem foglalkozom..
2022. ápr. 9. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!