Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy érzitek magatokat, hogy...

Hogy érzitek magatokat, hogy a Fidesz ismét győzött?

Figyelt kérdés
Várható volt mondjuk, de azért a nénike reméljük nem lövi fejbe magát vagy nem lesz égő fáklya az országház előtt. :D

2022. ápr. 4. 20:31
1 2
 1/20 anonim válasza:
45%
Remekül.. nem vagyok nagy fideszes, de ezerszer jobb mint az a szánalmas, szenilis mzp, vagy hátbatámadó jakab péter
2022. ápr. 4. 20:32
 2/20 anonim ***** válasza:
48%
Jól
2022. ápr. 4. 20:33
 3/20 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek az elsővel.
2022. ápr. 4. 20:34
 4/20 anonim ***** válasza:
36%
Remekül. Édes volt ma a liberálisok könnyének íze. Egész nap jó kedvem volt, de szerintem egész héten most nagyon az lesz. 😃
2022. ápr. 4. 20:34
 5/20 anonim ***** válasza:
51%
Megkönnyebbültem. Az ellenzék konkrétan semmit nem tudott felmutatni, amiért megérte volna bizalmat szavaznom nekik. Négy éve megtettem, kár volt. Megélhetési politikusok mind. Majd ha lesz egy olyan ellenzék, akire megéri szavazni. Akik többet fel tudnak mutatni, mint a vagdalkozást. Akik valóban az ország érdekeit képviselik, akkor majd boldogan rájuk szavazok.
2022. ápr. 4. 20:40
 6/20 anonim ***** válasza:
79%
Kedves utolsó két válaszoló, és a jelenlegi kormány az ország érdekeit nézi ? Vagy azzal semmi problémátok nincsen, hogy megy tovább újabb négy évig az ország züllesztése :) ?
2022. ápr. 4. 20:41
 7/20 anonim ***** válasza:
94%
A győzelmükre számítottam, a kétharmadnak nagyon nem örülök. Viktornak túlságosan ízlik a teljhatalom, kellene mellé egy fékező erő, de a jelenlegi ellenzék erre sajnos nem alkalmas.
2022. ápr. 4. 20:41
 8/20 anonim ***** válasza:
86%

Szomorú vagyok, bár erre is lehetett számítani.

Amíg nem mond le a mostani, nem hiszem, hogy valaha is lesz esély leváltani őket.Vagy belső puccs,vagy ha Orbán betegség miatt alkalmatlanná válik, akkor lesz esély.De itt a propagandán van a legnagyobb hangsúly.

2022. ápr. 4. 20:45
 9/20 anonim ***** válasza:
27%
7- A Mi Hazánk kemény mag, ők tuti keményebbek lesznek
2022. ápr. 4. 20:51
 10/20 anonim ***** válasza:
76%
Örülök neki, remélem elviszik a covid válságot.
2022. ápr. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!