Nem gáz az összefogásnak, hogy még Budapesten is épphogy nyertek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 12:43
1/5 anonim válasza:
Eléggé, és még az összes körzetet sem húzták be, pedig azt is biztosra vették.
2/5 anonim válasza:
Az állampolgárok szégyene, nem az övék ez nem jutott eszedbe? Iskolázatlan, kisebbségi, szűk látókörű egyénekre nem igen lehet hatni. Én amit tudtam megtettem az ellenzékért, de egy maréknyi értelmiségi nem tud csodát tenni egy tucatnyi analfabétával.
3/5 anonim válasza:
A kutyapártnak is több köze van az értelmiséghez, mint az összefogásnak.
4/5 anonim válasza:
Nagy melléfogás volt ez az összefogás, aztán összefosás és összeomlás lett belőle. 🤣
5/5 anonim válasza:
Az ellenzék országos szinten csúfos vereséget szenvedett, ez igaz. De attól még nem kell a tényeket meghamisítani ilyen kérdésekkel.
A valóságban az ellenzék egyedül Budapesten erősödött (a Fidesz pedig csúfosat bukott a fővárosban) 2018-hoz képest:
A 2018-as választások után így nézett ki a helyzet: [link]
A 2022-es választások után pedig így néz ki a helyzet: [link]
Budapesten, a korábbi 12 egyéni mandátum helyett most 16 lett ellenzéki.
A Fidesz mindössze 2 körzetben tudott egyéni mandátumot szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!