Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz szavazók, ti miért...

Fidesz szavazók, ti miért szavaztok a fideszre?

Figyelt kérdés
A kérdés nem trollkodás csak kíváncsi vagyok
2022. ápr. 4. 12:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

Nem tartom életképesnek a hatpárti ellenzéki koalíciót. Sok párt ideológiailag a szöges ellentéte a másiknak és 2-3 évvel ezelőtt még bőven egymással viaskodtak. Most az egyetlen közös pont, ami összefogja ezeket a pártokat az az Orbán és a Fidesz elleni gyűlölet. Csakhogy az nem elég a kormányzáshoz. Ha megnyerték volna ezt a választást, akkor ez az egyetlen összefogó erő is megszűnik és szerintem ismét egymásnak esnének a pártok a jobb pozíciókért és hogy milyen politikai irányt kövessenek. Pusztán egy másik párttal szembeni gyűlöletre nem lehet alapozni szerintem egy működőképes kormányt. És a jelenlegi válságos időszakban egy erőskezű, biztos kormányra van szükség, amit nem bénítanak meg belső ellentétek.

Emellett a miniszterelnökjelöltjük is nagyon ellenszenves nekem. MZP rendkívül egoista és hataloméhes és ami még rosszabb, hogy folyamatosan össze-vissza beszél. Sokszor ellentmond saját magának ugyanabban a beszédben is akár és szerintem egy jövőbeli miniszterelnök nem engedheti meg magának, hogy választópolgárokat sértegessen és a Fideszes szavazókat minősítse, pusztán azért mert nem őt támogatják. És szerintem az ukrajnai háborúban se kell az országnak a mostaninál aktívabb szerepet vállalnia.

A gazdasági kérdésekről annyit, hogy nagyon szépen megígérték mindenféle fizetésemeléseket meg adócsökkentéseket, csakhogy azokat a mostani helyzetben lehetetlen finanszírozni. Ha tényleg megtennék azokat, akkor az ország pénzügyileg csődbe menne. Ha meg nem teszik meg azokat, akkor még szimplán csak hazudnak, ami még szintén nem csábító.

2022. ápr. 4. 12:24
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

10es,

"sokat fejlődött a város, ahol élek, több lett a lehetőség. - jó eséllyel az EU adta hozzá a lóvét, a képviselő meg felavatta és pont."

az eu csak pályázatot ír, ki, azt a képviseleteknek kell pályázni. A magyar falu program is fideszes, nem eu-s.

"Országosan pedig a háborús állásfoglalás miatt - közlönyt olvass..."

Igen, onnan is olvastuk.

"Nem látok problémát a keleti kapcsolatok erősítésében - majd látsz, ha Putyin be akarja hajtani a szívességek árát."

Milyen szívesség? A kereskedelem nem így működik. Vagy ha igen, akkor már fizetünk érte, mivel megrendelők vagy megbízottak vagyunk, alkutól függően.

2022. ápr. 4. 12:24
 13/25 anonim ***** válasza:
24%
Mert egyedül a fidesz támogatja szovjet testvéreink háborúját. Minden más párt az ukránokkal van, ami nagyon nem helyes.
2022. ápr. 4. 12:25
 14/25 anonim ***** válasza:
9%

Azert ezeket a valaszokat olvasva kicsit elkeseredek es ossze is zavarodtam.

1. Eddig az volt hogy nem lehet levaltani azzal Orbant hogy "mindegy csak ne Orban" erre sorba azt irjak hogy MZP elmebeteg stb. Es csak ezert szavazott Orbanra.

2. Azert erdekes hogy itt senkit nem zavar a korrupcio, hogy 1000 milliardokat vesznek ki a zsebukbol, hogy rekord magas az inflacio es az allamhaztartasi hiany, hogy honapokat kell varni egeszsegugyi ellatasra, hogy teljes szektorokat benitottak meg honapokra a covid ideje alatt, de Meszaros Lorinc zsebet akkor is kitomtek, hogy mar csak kb. Bulgaria gazdasaga rosszabb az EU-ban mint a miénk. Hogy az orszag nemzetkozi megitelese a beka segge alatt van. Hogy stop migransok, de ha Ukrajnabol jon akkor kedves bevandorlok es megsimogatjuk oket. Es meg orakig sorolhatnam.

De az a lenyeg, hogy ezek a csunya nyugati melegek nem fogjak eroszakkal atoperaltatni az ovodas gyerekeinket.

2022. ápr. 4. 12:28
 15/25 anonim ***** válasza:
64%

"Meszaros Lorinc zsebet akkor is kitomtek"

Az ne zavarjon, hogy egyébként a koronavírus alatt rengeteg támogatást adott a saját vagyonából, és jelenleg a saját szállodáiban szállásolja ingyen a menekülteket.

2022. ápr. 4. 12:30
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
katam 20000 ezer forintot a szavazatokért
2022. ápr. 4. 12:31
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
1-es:Az oké, hogy Eu-s program. AzEus pe´nezekt azért kapja Magyarország mert megfelel a feltételeknek, gyurcsány alatt semmit sem kapot az ország, mert konvergencia eljárás alatt állt az roszág. Meg ha jön egy Eu--s pénzt, azt nem elég megkapni, kell egy kormány, ami azt jól fel is használja.
2022. ápr. 4. 12:34
 18/25 anonim ***** válasza:
9%

15: latom átment a lényeg.

De ha mar itt tartunk. Miert is civileknek kell finsnszirozni az ukran menekultek ellatasat? Miert is nem ad a kormany segitseget abbol a par 100 milliard eu-s penzbol, amit anno a menekultek segitesere es vedekezesre kaptak?

Segitek: mert azt is elloptak es nincs mibol.

2022. ápr. 4. 12:36
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
18as, a kormány a humanitárius szervezeteket támogatja... tudod... humanitárius munka végzésére.
2022. ápr. 4. 12:38
 20/25 anonim ***** válasza:
4%

A magyar falu program is fideszes

Fideszes??? Az állam pénzét osztja, te szerencsétlen...

2022. ápr. 4. 12:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!