Fidesz szavazók, ti miért szavaztok a fideszre?
Én speciel MZP elmebajos kijelentései miatt, gyakorlatilag össze-vissza beszél, mond valamit utána 1 nap múlva helyesbít. Ezt eljátsza pár külföldi országgal és már a következő napon már lőnek is mineket. Ez volt a legfőbb okom. Kinek kell ez?
Pl.Ebben a videóban a páralapítási szándékát tagadta le.
(Persze, hiszen az ellenzékből se állt mellette senki igazán😅)
Az igéretei lógtak a levegőben. Fejleszteni a közoktatást, ok, de miből. Egyik igérete se volt számokkal alátámasztva.
Keresztény ember és arrabuzdított, h érvénytelen szavazatokat adjunk le a gyerekvédelmi népszavazáson? Ez mi könyörgöm.
A többi párt meg eleve szóba se jöhetett nálam. Amikor a szomszédban háború van, akkor nehogy valami zöldfülű párt kezdjen el itt arcoskodni.
A Fidesz egyértelműen a háború ellen van, Putyinnal is jóban, a NATOból se akar kilépni.
Ezenkivűl a pénz is jól jött, kapott a gyereken is, meg a nyugdíjas szüleim is. Pénzből élünk, te se pusziért melozol.
MZP elmebajos.
Jakab bunkó.
Dobrev... nos, Dobrev.
Fegyőr azóta hogy kiderült hogy a franciák pénzelték a NOlimpia kampányt, hogy a 2024es megint Párizsban legyen (bejött nekik) vállalhatatlan.
Gyurcsány... Gyurcsány.
A Fidesznél meg ott van Varga, Szijjártó, és Benkő.
Emellett a 25 éven aluliak adómentessége (20 vagyok).
Nekem ennyi elég.
Megjegy. 12 éve kormányoz a jelenlegi vezetés, és még nem jutottunk csőd szélére. Ami alap kellene hogy legyen, de sajnos ez inkább elismerés itthon.
Én speciel azért, mert a Fidesz kormányok alatt csak jó történt velem.
A 2000-es évek végén végeztem el a főiskolát. Pályakezdő voltam, de csomó ideig munka nélkül, mert nem bírtam elhelyezkedni, be se hívtak interjúra. Aztán amikor nagy nehezen sikerült, akkor is csak éhbérért dolgoztam úgy, hogy be sem jelentettek, de akkor ez is volt valami. Édesapámnak megszűnt a munkahelye a Gyurcsány-kormány alatt, ő is nagyon nehéz helyzetben volt. Aztán kormányváltás után tudtam munkahelyet váltani, átkerültem egy jobb helyre, jobb fizuért. Később ismét váltottam és most már vezető pozícióban vagyok.
Azóta lett egy kis családom is, saját lakásunk, autónk és nem szűkölködünk, el tudunk menni minden hónapban valahova egy hétvégére, nyáron nyaralni, télen is kiruccanni havasabb vidékekre és mellette még spórolni is tudunk a közös kasszába. :)
Szóval mi jól élünk és bár ezért nekem is dolgozni kellett jócskán, de mindezt az Orbán-kormányok alatt értük el, így egyértelműen rájuk szavaztam. Édesanyám is elmehetett 40 évvel nyugdíjba, ezért is hálásak vagyunk. :)
sokat fejlődött a város, ahol élek, több lett a lehetőség. - jó eséllyel az EU adta hozzá a lóvét, a képviselő meg felavatta és pont.
Országosan pedig a háborús állásfoglalás miatt - közlönyt olvass...
Nem látok problémát a keleti kapcsolatok erősítésében - majd látsz, ha Putyin be akarja hajtani a szívességek árát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!