Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a választásról...

Mi a véleményed a választásról,hogyan értékeled a tegnapi eredményeket?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 11:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%

Csalódott vagyok és dühös. A Fidesz győzelemben biztos voltam, de a kétharmad teljes meglepetésként ért, A Mi Hazánkat a bejutási küszöb közelébe saccoltam, úgy, hogy inkább bejutnak, mint nem. Itt Érden is már megint a Fideszes képviselő nyert.

A propaganda miatt nagyon nehéz a Fideszt legyőzni, de MZP-t tartom felelősnek a kétharmad miatt, a meggondolatlan beszédeivel maga ellen fordított sok mindenkit. A Jobbik bajban lesz, egyéni jelöltjük nem jutott be a parlamentbe.

2022. ápr. 4. 12:07
 22/25 anonim ***** válasza:
77%
Ha MZP nem beszélt volna hülyeségeket, akkor lehet, hogy annyival több szavazót nyernek az ellenzékiek, hogy a Fidesz ne szerezzen megint 2/3ot. De most már mindegy.
2022. ápr. 4. 12:41
 23/25 anonim ***** válasza:
31%

Tragédia...

A fidesz kommunikációja megtette a hatását. A magyarok megint állást foglaltak amellett, hogy hazánkban a demokráciára és tisztességes politizálásra nincs igény. A népnek erre van szüksége, putyini propagnda és egy autoriter vezető akit megváltóként lehet imádni.

"Így száll hát sírba a szabadság, tapsvihar közepette..."

2022. ápr. 6. 18:35
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Kertész Ákosnak igaza volt.
2022. ápr. 6. 21:39
 25/25 anonim ***** válasza:
32%

#23 nincs demokrácia?

Akkor mi a fene van?

2022. ápr. 6. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!