Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a választásról...

Mi a véleményed a választásról,hogyan értékeled a tegnapi eredményeket?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 11:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%

Papírforma. Én reménykedtem benne, hogy legalább a kétharmadot nem éri el a fidesz, de ez kritikán aluli volt.

Egyszerűen ennél jobb lehetőség nem nagyon lesz a kormányváltásra: gazdasági válság is van, a koronavirus miatti intézkedésekre is lehetett volna apellálni, végre sikerült a sok ellenzéki pártból egyet gyúrni... és egyszerűen nem. Ma Magyarországon 10 választóból 6 nem kér az ellenzékből, az európai értékekből, a közös Európából, csak az a lényeg hogy Viktor megvédje a melegektől, a migránsoktól meg esetleg a patás ördögtől is. Elkeserítő, de ez van, a nép gondolkodásmódját nem lehet megváltoztatni és ez a nemzet jelenleg nem Európába való.

2022. ápr. 4. 11:41
 12/25 anonim ***** válasza:
23%
Nem érdekel, én már 2018 előtt kiküldtem az országból a gyerekeim. Én meg lopok tovább, úgy mint eddig.
2022. ápr. 4. 11:44
 13/25 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos jók voltak a fidesz aktivisták logisztikában.

Egész nap, ment a szerte az országban a szavazók szállítása.

pl. jó példa erre Tiszavasvári, ahol az 1, 2 és 10 körzetbe szállították nagy erőkkel.

Míg a többi körzetben fej-fej mellet volt az ellenzék és kormány párt embere.

[link]

2022. ápr. 4. 11:45
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
TOTÁLIS BUKTA ,csupa nagybetűkel ideológia ,és program nélküli egymással sem jóbalevő pártok
2022. ápr. 4. 11:46
 15/25 anonim ***** válasza:
64%

Hajrá magyarország, előre a békés, demokratikus putyini úton!

Néhány év és miután kiléptettek az eu-ból, nato-ból, nálunk is civil hullák hevernek majd az utcákon a hős felszabadító orosz hadsereg nyomán.

2022. ápr. 4. 11:49
 16/25 anonim ***** válasza:
39%

Reménykedtem ! Istennek hála úgy is lett !!! Újra 4 évig boldogság és szeretet . A Gyurcsányèk meg menjenek a francba .

61/N

2022. ápr. 4. 11:50
 17/25 anonim ***** válasza:
85%

Meglepett, szorosabb eredményt vártam.

Az, hogy még a 2/3-ot sem sikerült megakadályozniuk, az maximális kudarc, lebőgés.

Több okot is látok.

A kormányzati médiatúlsúly, és a közszolgálatinak nevezett propaganda-adók részrehajlása nyilvánvalóan számított.

De nézzük, hogy az ellenzék, saját maga, mit baltázott el.

Először is MZP meggondolatlan és szerencsétlen nyilatkozatai rengeteget ártottak az ellenzéknek. Könnyen kiforgatható, félremagyarázható nyilatkozatok tucatjait tette. Csodálom, hogy senki nem szólt neki, hogy ha csak így tud nyilatkozni, inkább maradjon csöndben, azzal kisebb kár okoz maguknak. (Vagy szóltak neki, de nem hallgatott rájuk?)

A másik: Sok olyan téma van, amiben a lakosság nagy része osztja a Fidesz álláspontját. Ezekben nem kellett volna látványosan szembehelyezkedni a Fidesszel, inkább azt kellett volna hangsúlyozni, hogy ami jó, azt továbbfolytatják a Fidesz politikájában.

Szerintem, ha azzal kampányoltak volna, hogy nagyjából ugyanazt fogják csinálni, mint a Fidesz, csak becsületesen, azzal ennél jobb eredményt értek volna el. Igaz, az Összefogás balliberális részének meg elfogadhatatlan lett volna, ha pl. azt mondják, hogy a gyermekvédelmi törvény LMBTQ-ellenes része így jó, és ahhoz nem nyúlnak. Ez a hátránya annak, amikor ennyiféle pártnak kéne közös nevezőre jutnia.

2022. ápr. 4. 11:51
 18/25 anonim ***** válasza:
56%

Hát én meglepődtem nagyon hogy ennyi idióta él ebben az országban. Komolyan reménykedtem, hogy végre elzavarjuk ezt a szociopatát. Viszont! Nagyon sok mindent megmagyaráz a tegnapi eredmény. Kénytelen vagyok én is most már belátni, hogy szolga népnek ez jár...

A gyerekemet meg buzdítom, hogy menjen minél hamarabb innen. Rá még várhat szebb jövő.

2022. ápr. 4. 11:56
 19/25 anonim ***** válasza:
82%

Elb.tam 6 órát az életemből (utazás-vonatbaleset miatt, hogy elmehessek szavazni a követségre).

Négy év múlva levélszavazok, problem solved.

2022. ápr. 4. 11:57
 20/25 anonim ***** válasza:
84%

Én már akkor nem hittem a győzelemben, amikor különböző ideológiájú pártok - különböző ideológiájú szimpatizánsokkal - összeálltak.

Nem kell ehhez pszichológusnak lenni, hogy az emberek jelentős részének ez nem fog tetszeni és ez szavazatvesztésekkel jár.

Erre a koalícióra csak az fog szavazni, akinek mindegy hogy ki, csak ne Orbán legyen, de ez keveseknek volt alternatíva, mint láthattuk.

MZP rossz választás volt és hogy miért alkalmatlan a feladatra (mentálisan is) az már milliószor ki lett tárgyalva, így abba nem mennék bele.

Minden esetre a rá kiosztott szerepről sokat elmond, hogy a vereség után a 7 gyerekével a háta mögött állt a színpadon és nem azt őt jelölő pártok képviselőivel. Azok hol voltak?

Mint egy szerencsétlen Don Quijote magyarázkodott egy hatalmas elkerített téren nagyjából 200 ember előtt (drón képek)

Komolyan megsajnáltam.

2022. ápr. 4. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!