Mi ez az elhagyom az országot hiszti?
Van egy kisfiunk a párommal. Ha valami nem tetszik neki, toporzékol és úgy kell lecipelni bárhonnan, mert nem hajlandó elmozdulni, ha valamit nem kap meg, ilyenkor megy a durci. Főleg villamoson kínos ez.
Az ellenzék egy 4 éves kisfiú szintjét verdesi?
#21 szellemes, szellemes.
Talán épp olyannyira szellemes, mint amilyen tegnap mzp záróbeszédee is volt: teli szellemmel, mert max szellemeket érdekelt.
#25 ???
Csak képeket láttam a telexen, de azokat ki is nyomtatom. Üres ellenzéki szavazatvárás, földön heverő "felfelé!" táblák, meg könnyeket hullató baloldali szavazók. Lesz mivel díszíteni a lakást, pont beszéltük párommal. 🤗
Jól van, kérdező...
Azt hiszem, tényleg teljesen rendben van, ha a fideszes szavazók most örülnek, hiszen nyertek, nem is kevéssel. Az ismerőseim közt is számos ember van, aki most ünnepel, de tudod, egyik sem nyomatja ezt a szánalmas arcoskodást, amit te.
Ha tényleg annyira örülsz, miért ellenzéki az ellenzéki kommentelőkön élcelődsz a GYK-en?
Élek a gyanúperrel, hogy te nem a Fideszt szereted, hanem mindenki mást utálsz. Hiszen ha a Fideszt szeretnéd, akkor most a párt programjának előre látható megvalósulása miatt lennél boldog, nem azért, mert a honfitársaid egyharmada szomorú.
Dehát mit mondhatnék... Igazi magyar ember, igazi demokrata, igazi keresztény vagy.
Én is őszinte leszek, fején találtad a szöget -> "Élek a gyanúperrel, hogy te nem a Fideszt szereted, hanem mindenki mást utálsz." Minden betűje ennek a mondatnak igaz.
A népszavazáson személy szerint nem szavaztam, mert faxságnak tartottam, párom is. Keresztény biztos nem vagyok, akkor nem a kozmosz lenne a kedvenc műsorom. Engem csak az ilyen alakok, mint vadai, tordai, gyurcsány, dobrev, jakab, donáth, szél, szabó meg a többi akaszt ki, de nagyon. Itt a büntetés nekik, nektek. Ez jár.
1-es, ha már 12 éve nem érzi itthon magát Magyarországon, akkor miért csak most hisztizik mindenki?
Magán véleményem pedig az, hogy aki alkalmas rá, az már rég kint van. A többi pedig fotelból hisztizik, aztán marad a valagán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!