Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez az elhagyom az országot...

Mi ez az elhagyom az országot hiszti?

Figyelt kérdés

Van egy kisfiunk a párommal. Ha valami nem tetszik neki, toporzékol és úgy kell lecipelni bárhonnan, mert nem hajlandó elmozdulni, ha valamit nem kap meg, ilyenkor megy a durci. Főleg villamoson kínos ez.

Az ellenzék egy 4 éves kisfiú szintjét verdesi?

2022. ápr. 4. 10:07
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

#21 szellemes, szellemes.

Talán épp olyannyira szellemes, mint amilyen tegnap mzp záróbeszédee is volt: teli szellemmel, mert max szellemeket érdekelt.

2022. ápr. 4. 10:41
 22/27 anonim ***** válasza:
60%
Dehogy van neked 4 éves gyereked, max egy 4 éves pulid amit anyukádtól kaptál a bizidre. Ez nem színvonal. Ezzel lejáratod magad, és szerintem a többi fideszest is. Van fideszes ismerősöm, nem beszélünk politikáról inkább mert nem értünk egyet, de garantálom, hogy szégyent érezne emiatt a hozzáállás miatt.
2022. ápr. 4. 10:41
 23/27 anonim ***** válasza:
71%
Mi ez a sok Xddd Xddd. Hány éves vagy? Hihetetlen hogy felnőtt lennél... elképesztően gyerekes megnyilvánulásaid vannak.
2022. ápr. 4. 10:44
 24/27 A kérdező kommentje:

#25 ???

Csak képeket láttam a telexen, de azokat ki is nyomtatom. Üres ellenzéki szavazatvárás, földön heverő "felfelé!" táblák, meg könnyeket hullató baloldali szavazók. Lesz mivel díszíteni a lakást, pont beszéltük párommal. 🤗

2022. ápr. 4. 10:45
 25/27 anonim ***** válasza:
92%

Jól van, kérdező...

Azt hiszem, tényleg teljesen rendben van, ha a fideszes szavazók most örülnek, hiszen nyertek, nem is kevéssel. Az ismerőseim közt is számos ember van, aki most ünnepel, de tudod, egyik sem nyomatja ezt a szánalmas arcoskodást, amit te.

Ha tényleg annyira örülsz, miért ellenzéki az ellenzéki kommentelőkön élcelődsz a GYK-en?

Élek a gyanúperrel, hogy te nem a Fideszt szereted, hanem mindenki mást utálsz. Hiszen ha a Fideszt szeretnéd, akkor most a párt programjának előre látható megvalósulása miatt lennél boldog, nem azért, mert a honfitársaid egyharmada szomorú.

Dehát mit mondhatnék... Igazi magyar ember, igazi demokrata, igazi keresztény vagy.

2022. ápr. 4. 10:54
 26/27 A kérdező kommentje:

Én is őszinte leszek, fején találtad a szöget -> "Élek a gyanúperrel, hogy te nem a Fideszt szereted, hanem mindenki mást utálsz." Minden betűje ennek a mondatnak igaz.

A népszavazáson személy szerint nem szavaztam, mert faxságnak tartottam, párom is. Keresztény biztos nem vagyok, akkor nem a kozmosz lenne a kedvenc műsorom. Engem csak az ilyen alakok, mint vadai, tordai, gyurcsány, dobrev, jakab, donáth, szél, szabó meg a többi akaszt ki, de nagyon. Itt a büntetés nekik, nektek. Ez jár.

2022. ápr. 4. 11:01
 27/27 anonim ***** válasza:
22%

1-es, ha már 12 éve nem érzi itthon magát Magyarországon, akkor miért csak most hisztizik mindenki?

Magán véleményem pedig az, hogy aki alkalmas rá, az már rég kint van. A többi pedig fotelból hisztizik, aztán marad a valagán.

2022. ápr. 4. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!