Mi ez az elhagyom az országot hiszti?
Van egy kisfiunk a párommal. Ha valami nem tetszik neki, toporzékol és úgy kell lecipelni bárhonnan, mert nem hajlandó elmozdulni, ha valamit nem kap meg, ilyenkor megy a durci. Főleg villamoson kínos ez.
Az ellenzék egy 4 éves kisfiú szintjét verdesi?
Kikérem magamnak a 4 évesek nevében! Ők érettebbek mint ellenzéki kétbites szavazók!
Nem hisztizni kell, csendben csomagolni libsik!
Ennek okán a te kérdésed is kit érdekel,minek ide hányni?
Örülj magadnak h nyert a gazdád de miért nehéz elfogadni azt h ennek a rendszernek nem mindenki örül.
2
És az kit érdekel, hogy téged ez zavar?
Én csak nem költözök vissza. Mit zavar hogy másnak más a véleménye? Vérbeli fideszes. Ha másnak nem tetszik a fidesz az csak 4 éves szintjén lehet agyilag és hisztizik.
Te mit hisztizel azon, hogy nem vagyok hajlandó egy ilyen országban élni, és nem titkolom a véleményem?
"Te mit hisztizel azon, hogy nem vagyok hajlandó egy ilyen országban élni, és nem titkolom a véleményem?"
Én nem hisztizek, fiam meg az ellenzékiek szoktak! XD
Ott élsz, ahol akarsz, csak most a topicot ellepték az ilyen szerencsecsomagok, akik mindnehova ezt írják be és már unalmas. Cancel culture much.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!