Mi van a korona hiszti mögött valójában?
Mert nekem kissé hiteltelen, hogy ennyire féltik az életünket, amíg akármi másba beledögölhetünk, levan szarva, honapokat kell várni bármilyen egészségügyi ellátásra az se baj, a szegény egészségügyisek így úgy túl vannak terherve, közben lezengenek a rendelőben, lóf@szt nem dolgoznak annyit mint régen. Tiktok videokat gyyartanak unalmukban. A tököm ki van az egésszel.
Itthon nyilván felmérnek mindent előre, milyen döntéssel nyerhető a legtöbb szavazat, de külföldön? Ahol 1-2 ember miatt karanténba rakják a lakosságot miközben másban meghalnak ezrek? Nem értem. Üzlet?
Így oltassam be magam? Csoda hogy konteokat gyártanak erre? Mikor érdekelte ennyire a politikusokat a mi egészségünk? Mi van abban a rohadt oltásban hogy annyira erőltetik?
Bekell szúrni a készleteket világos, de minek rendelnek annyit?
20 millio oltás van raktáron
Már kezd rájuk rohadni ,az egész nyugat és orbán szemét a zsebükben.
Tehát oltás minden áron, erősitő adagok 3 havonta
Tiktokra szoktak feltölteni videokat privatban tancolnak röhögnek alszanak.
Aki meghal kivizsgálás nélkül az koronavírus áldozat, mindegy hogy azért mert nem mütőtték
Mi van mögötte?Én elmondom ahogy én gondolom
Mutyi,lobbi,globalista ganék,becsicskult nemzetek
Őket nem érdekli az emberek egészsége csak a business és miközben mindenki erre a hisztire figyel ők átrendezik az egész világot szép lassan
Kik ők?A rohadt globalista férgek pl?olvasd el a Great reset-et és rájössz
Nem túl komplikált de a sok okoska még mindig nem értik mert annyira be lettek szaratva,fosatva a vírussal
Én elhiszem hogy lehet írtó veszélyes is de nem annyira amennyire ők előadják ez a helyzet
Én láttam már influenza idején kórházat,akkor ennyi erővel annak idején is lehetett volna bezárni mindenkit vagy nem?Ja csak akkor még nem volt a nagy teszt XD
Másik dolog pedig hogy az oltás nem állítja meg csak húzza az időt és még tovább élünk korlátok között
"a szegény egészségügyisek így úgy túl vannak terherve, közben lezengenek a rendelőben,"
Ki kéne próbálnod egy 12 órás éjszakai műszakot egy sürgősségi osztályon! Amikor az első pár perc után ott találod magad, hogy épp élesztesz újra, de közben meghozta a mentő a verekedős kedvű bekakált részeg hajléktalant, te sírva futnál hazáig, kedves szájhős kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!