Miért a pedofil törvénynél lett ekkora hiszti amikor ez előtt sokkal durvább törvények születtek, amivel az lmbtq tagok hátrányba kerültek?
Szerintem senki sem ugralna oromeben ha a pedofilokkal akarnak osszemosni, csak mert azonos nemu parja van.
Egyebkent nem csak emiatt van "hiszti", hanem mert az elmult evben sorra tolt ki a melegekkel a kormany, es ez volt az utolso indezkedes ami kiverte a biztositekot.
Mert ez mellett volna olyan törvény is ami a létüket is befolyásolhatja.
Ez az hogy 18 éves korig elvileg senki sem tudhat hogy léteznek más szexuális irányultságok (ennek az lesz a vége szerintem hogy még több elcseszett depressziós ember lesz).
Pontos választ szerintem senki nem fog tudni adni erre a kérdésre de biztos, hogy közrejátszanak az alábbiak:
1) Járványhelyzet miatt, tilos gyülekezési/tüntetési lehetőségek (az apa férfi az anya nő idején úgy emlékszem biztos, a 33-as törvénynél nem emlékszem)
2) Közeleg a választás szépen, lassan. Így az ellenzék is nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy bele lehessen valamibe ragaszkodni, valamit felhozzanak a jelenlegi kormányzással szemben.
3) A legtöbb közösség tűri, ha hátrányos megkülönböztetés éri őket, aztán amikor jön a 3. meg 4. ilyen intézkedés akkor neki is elege lesz, és a múltbeli dolgok miatt is már egy erősebb frusztrációval lép fel.
4) A homoszexuálisok száma sokkal nagyobb, mint a transzneműek száma. A homoszexuálisok eddig sem házasodhattak, és eddig is lehetetlen volt örökbe fogadni (pontosítva lehetett, de úgy sem engedték). Így az LMBTQ nagyobbik részét nem érte olyan változás ami jelentős hátrányba helyezte volna, a pedofil-törvény viszont rájuk is vonatkozik.
Személy szerint engem jobban zavar, hogy én nem változtathatom meg a nememet és főleg a nevemet. De legalább annyira zavar az is, hogy a pedofilokkal vagyok/vagyunk egy kalap alá véve, hogy amíg eddig megtűrtek az emberek addig most már mindenhol csak az utálat látszódik. És persze, hogy nincs a törvény jól megfogalmazva, így akár a puszta egzisztenciám is minősülhet "öncélú megjelenítésnek" amennyiben én napközben megyek a kisboltba venni 2 zsemlét, ahol pont akkor mondjuk gyerekek is tartózkodnak.
(Persze utóbbi példa pont jól jön, hogy az ellenzéki sajtónak legyen min csámcsogniuk, arról cikkezni, hogy vajon mi igen és mi nem, miközben más témában sajtócsend van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!