"Én se mentem, mert sima volt a győzelem. Ha kell, Viktor számíthat rám, most nem kellet."
Ugye tudod, hogy ez a gondolat logikailag hibás? Ha sokan gondolják úgy, hogy "nem kellek, mert sima ügy", abból lesz majd egyszer a meglepetés...
2022. ápr. 4. 12:27
22/33 anonim válasza:
En egyedül a momentumban bízom. Nincs kétes taguk akin fogást lehetne találni. Jobbiknak sztem vége.
2022. ápr. 6. 05:36
23/33 anonim válasza:
Kit érdekel az összehányás nem működik. Kiégett elkúrt politikusokkal. Karigeri egy link, MZP új ember még a köztudatban, Gyurcsótányt gondolom mind ismerjük és az ő miniapródját is, Donáth Anna egy libsi lotyó semmi máshoz nem ért a levegőbebeszélésen kívül, jákob egy kis mitugrász hátbaszúrós jobbik leépítő moslék, meg van 1-2% os nullapártok. Ezektől vártatok győzelmet? Ne nevettess tényleg. Ha meg véletlenül megnyerték volna, akkor meg nagyobb káosz lett volna, mint bármikor az országban. Hozzáteszem amíg nincs vérfrissítés az ellenzékbe, soha, de soha nem fognak győzni és ezt tudják ők is. De jobb a milliós fizetéseket/ meg támogatásokat felvenni meg Orbánozni 0-24 meg rinyálni, és minden Fidesz döntésnek (ha jó, ha rossz) az ellentetjét támogatni. Fiatal jobboldali komolyanvehető ellenzék kéne, mint anno a Fidesz és akkor talán 2030-ban majd. Lássatok már tovább kicsit.
2022. ápr. 6. 07:26
24/33 anonim válasza:
Fiatal, komolyan vehető ellenzék kellene, de nem jobboldali! A Momentum jó lett volna, mivel centralisták, de hogy beálltak az összefosásba, így lejáratták magukat.
Egy XXI. századi gondolkodású ellenzék kellene. A mostani politikában kb csak digitális analfabéta, begyepesedett vén marhák vannak.
2022. ápr. 6. 08:17
25/33 anonim válasza:
23 nálad prosztobb és ostobább alibiment még nem láttam itt a gyakorin, ami elnézve a felhozatalt, igazán szép teljesítmény, gratulálok :)
2022. ápr. 7. 16:43
26/33 anonim válasza:
#25 Szép megfogalmazás. Igaz érvek, és ellenérvek is kimaradtak belőle. Semmi probléma nincs ezzel, aki gondolkozni nem tud az úgy is egyet fog veled érteni. Ez tény amit leírtam, és ezt az ellenzékiek nagy része is így érzi a szívében, vagy akik függetlenek azok is. Ezzel az ellenzékkel sose lesz kormányváltás, és ezt a mostani választást szépen bemutatta. Ülj csak a szarban, és szagold, ha neked tetszik ez az illat. Amíg nincs komolyan vehető ellenzék, addig nem lesz szavazóbázisa erről ennyit.
2022. ápr. 8. 12:50
27/33 anonim válasza:
26 ki mondta, hogy ellenzéki vagyok? Eleve mi az ellenzéki? Nincs érdekeltségem egyik pártban sem, és ezt a szektás szerencsétlenséget sem szeretném nyomni. Ergo én nem tudok kormányt váltani, de azt azért elvárom, hogy akit az adombol fizetek, az ne egy inkompetens szekta vezér legyen. De hát ilyen társadalmi hulladékkal ülök egy államban, aki egy zsák krumpliért az anyját is eladná.
A hozzá szolásod alapján meg a reggeli kakimnak több intellektusa van, erre legyél büszke ha már a primko stilusoson ennyit dolgozol, életed kitüntetett eredménye.
2022. ápr. 8. 13:32
28/33 anonim válasza:
27.
És még te alkalmaztad az "alibimen" kifejezést? Saját szemében a gerendát esete.
2022. ápr. 8. 13:35
29/33 anonim válasza:
29 hol is mondtam, úgy fideszes vagy? Proszto sutyeráknak neveztelek, bár a kettő között szerintem is szignifikáns össze függés van. Na ne akkor áruld el kire szavaztál. Hm?
2022. ápr. 8. 14:14
30/33 anonim válasza:
27 jaja, és akkor mivan. Így gondolom. Valami problémád van ezzel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!