Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ellenzéki szavazatokat...

Tényleg ellenzéki szavazatokat semmisítettek meg? Milyen hatással lehet ez a választásokra?

Figyelt kérdés

[link]

Olvasd végig a cikket kérlek és csak utána formálj véleményt.

2022. márc. 31. 17:40
A kérdező szavazást indított:
Összefogás párti vagyok, csalt a Fidesz, lesz hatása a választásra, mert sokan elhiszik hogy csaltak.
Összefogás párti vagyok, csalt a Fidesz, nem lesz hatása a választásra, mert nem hiszik el, hogy ez az igazság.
Összefogás párti vagyok, provokáció volt nem történt csalás, mégis lesz hatása a választásra, mert sokan elhiszik hogy csaltak.
Összefogás párti vagyok, provokáció volt nem történt csalás, nem lesz hatása a választásra, mert nem hiszik el, hogy ez az igazság.
Más pártot támogatok/pártsemleges vagyok, csalt a Fidesz, lesz hatása a választásra, mert sokan elhiszik hogy csaltak.
Más pártot támogatok/pártsemleges vagyok, csalt a Fidesz, nem lesz hatása a választásra, mert nem hiszik el, hogy ez az igazság.
Más pártot támogatok/pártsemleges vagyok, provokáció volt nem történt csalás, mégis lesz hatása a választásra, mert sokan elhiszik hogy csaltak.
Más pártot támogatok/pártsemleges vagyok, provokáció volt nem történt csalás, nem lesz hatása a választásra, mert nem hiszik el, hogy ez az igazság.
Válaszban kifejtem.
25 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%

Én a helyi magyarság kévpiselőinek hiszek:

[link]

Ez provokáció volt, és semmi érdemi hatása nem lesz semmire.

2022. márc. 31. 17:42
 2/13 anonim ***** válasza:
29%
Február 1-én kiadott cikk...
2022. márc. 31. 17:43
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
Összefogás 50% fidesz kdnp 30% mi hazánk 20%
 4/13 anonim ***** válasza:
32%
itt ízekre szedték [link]
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Így már biztos a győzelem.
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyerni fognak.
2022. márc. 31. 17:44
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Az egyik fideszes propagandista kitette hogy ezt a cikket mar februarban megirta a telex, (februar 1. meg nem is voltak meg a szavazo lapok es hogy kik indulnak listan), le is szedte azota a hazugsagat.

Az szazszazalek hogy nem csalnak (ugyanis az se torvenyes hogy aktivistak viszik ki es gyujtik be a lapokat), azt viszont senki se fogja tudni bizonyitani hogy a lefotozott kidobott szavazati lapok eppen tenyleg kidobottak, vagy oda tettek oket.

Ettol fuggetlenul, a levelszavazas onmagaban a valasztasi csalas melegagya, foleg ugy hogy lenyegeben barki akar mas neveben is vissza kuldhetsz, sokan panaszkodtak hogy nem is kertek de kaptak szavazat lapot.

AKi nem hiszi el hogy csalnak nezze vegig ezt.

[link]

2022. márc. 31. 17:52
 8/13 anonim ***** válasza:

"Így már biztos a győzelem."

Kié?

2022. márc. 31. 17:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mocskos fidesz
2022. márc. 31. 18:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akárki is próbálta elégetni ezeket a szavazólapokat, nem túl ügyesen végezte a munkáját, ha teljesen kivehetőek a lapokon, hogy hol volt az X. 🤔
2022. márc. 31. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!