Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az mennyire reális, hogy 3...

Az mennyire reális, hogy 3 napja tart a háború, de hivatalosan csak pár száz fős veszteséget mondanak a felek? Azt értem, hogy főletg stratégiai pontokat támadtak és semmisítettek meg, de azért komoly harcok folynak több városban is, nem?

Figyelt kérdés

2022. febr. 26. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen reális.

Az emberiség tanult az elmúlt évszázadok háborúiból. Úgy kezdődött minden, hogy felállt a két sereg egymással szemben, és egymásnak estek. Ma már nem így van... Láttál már modern háborúról (1990 után) videókat?

Mindenki sunyul, megbújik, vár, lyukakból tüzel stb. Nem hülyék az emberek, meg nem Rambók, hogy rohannak géppuskával a kezükben hevederrel a nyakukban és üvöltve lőnek. Most már sokkal fontosabb a stratégia.

2022. febr. 26. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem tudja a valós számokat. Amúgy meg az látszik, hogy az oroszok célzott támadásokat hajtanak végre, a megadást akarnak kikényszeríteni, nem népirtás a cél. Komoly városi harcok a legtöbb helyén még nincsenek.
2022. febr. 26. 13:31
 3/6 Fsms ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy reális. Ha nézed a fotókat a megtámadott tankokról, konvojokról sokkal többen haltak meg. Ráadásul most a városokban harcolnak, ami mindig hatalmas civil, katonai veszteségekkel jár.

Gondoljatok Budapest ostromára.

2022. febr. 26. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
34%

Reális, nincs ott akkora harc, mint amekkorának megpróbálják egyes médiumok beállítani.

Én tegnap este többször nézegettem Ukrán élő webkamerákat, egyiken sem láttam még egy villanást sem. A kijevi kamerán sétálgató párokat is lehetett látni elvétve.

Igazából eleve nincs sok orosz katona Ukrajnában, olyan 10 és 20 ezer között valahol. Azok is inkább a katonákat támadják, nem a civileket.

https://www.youtube.com/watch?v=iZebYm-nenY

2022. febr. 26. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt a 10-20 ezret csak tippelted miután a hasdra ütöttél?

Hogy akarnak ezek ott győzni ennyi emberrel?

2022. febr. 26. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem reális. Csak az oroszoknak meghalt minimum 1000 katonája.
2022. febr. 26. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!