Ellenzéki szemléletű vagyok, de MZP-vel engem is elveszítettek, szóval erről ennyit. Nagyon sokan vannak még hozzám hasonlók.
2022. ápr. 4. 09:51
13/33 anonim válasza:
"2018-ban nem volt egységes ellenzék."
Most sem.
2022. ápr. 4. 09:52
14/33 anonim válasza:
12
Dettó. Én nem szavaztam mert nem volt kire. MZP egy vállalhatalan figura most kb ő lett az ellenzék új Gyurcsánya. Ameddig ő is ott van koloncnak az emberek nem fognak rájuk szavazni.
2022. ápr. 4. 10:06
15/33 anonim válasza:
Én sem MZP miatt szavaztam az ellenzékre egyéniben, de nekem tökmindegy volt, ki van ott, a helyi jelölttel elégedett voltam, és a fideszes jelölt a volt polgármesterünk volt, akit egyszer már elzavartunk, most képviselőként is a tudtára adtuk, hogy nincs rá szükségünk, ne képviseljen minket.
2022. ápr. 4. 11:08
16/33 anonim válasza:
Egyébként aki úgy érzi, hogy azért nem szavazott az ellenzékre, mert akár az összefogás, akár MZP vállalhatatlan számára, ha mindenki, aki utálja a Fideszt, így gondolkodna, akkor most lenne egy 100%-os Fidesz győzelem. Ahhoz mit szólnátok?
2022. ápr. 4. 11:11
17/33 anonim válasza:
#16: Aki MZP miatt nem szavazott az ellenzékre, az nem mindenki a Fideszre szavazott. Pl. vélhetően ezért (is) jutott be a Mi Hazánk.
2022. ápr. 4. 11:24
18/33 anonim válasza:
És mit érnek vele, hogy bejutottak? Ugyanúgy nem lesz szavuk, mint a többinek. Az összes ellenzéki erő együtt is kevesebb, mint a Fidesz 2/3, és több, mint 2 millió ember egyáltalán el sem ment szavazni.
2022. ápr. 4. 11:53
19/33 anonim válasza:
"és több, mint 2 millió ember egyáltalán el sem ment szavazni."
És erről ki tehet? A lehetőség meg lett volna, de gondolom jobb volt aznap is berúgni és közben hőbörögni a kétharmad miatt. Még 4 évig. Utólag letagadni és behazudni, hogy választani volt.
2022. ápr. 4. 12:00
20/33 anonim válasza:
19 miből gondolod h aki nem ment el, az ellenzéki?
Én se mentem, mert sima volt a győzelem. Ha kell, Viktor számíthat rám, most nem kellet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!