Az országot túszul ejtette egy kisebbség?
#25 lehet hogy leírtad, hoyg szerinted mi a demokrácia de azt továbbra sem, hogy melyik demokratikus jogodat nem tudod gyakorolni.
A szólásszabadság pedig de azt jelenti amit leírtál. Bárki elmondhat bármit és vállalja, hogy arra reagál valaki így vagy úgy. Ha nem reagálhatna rá senki az nem lenne szólásszabadság.
Az a baj, hogy szerintetek csak fekete meg fehér van. Orbán a patásördög, mindenki buta aki rászavazott és vesztébe viszi az országot. Az ellenzék meg az ellenkezője.
Tényleg egy alternatív valóságban éltek.
Ha azt írta volna, hogy lapos a Föld, akkor se lett volna igaza. Ha igaza lenne, akkor másodpercek alatt cáfolt volna. Nem tette, oka van, mivel nem tud.
"lehet hogy leírtad, hoyg szerinted mi a demokrácia"
Nem, leírtam a demokrácia tankönyvi definícióját.
"de azt továbbra sem, hogy melyik demokratikus jogodat nem tudod gyakorolni"
Ezt is leírtam. De úgy látszik valaki nem tud olvasni.
"A szólásszabadság pedig de azt jelenti amit leírtál. Bárki elmondhat bármit és vállalja, hogy arra reagál valaki így vagy úgy."
Ez pl. tévedés.
Emberi jogok egyetemes nyilatkozata:
„Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket”
Itt is láthatod: [link]
Más szavakkal, a véleményed miatt hátrány nem érhet. Nem veszhetheted el a munkád, nem zaklatnak, nem verhetnek meg stb. Nálunk ez nem teljesül.
"Az a baj, hogy szerintetek csak fekete meg fehér van."
Tévedés, pont az a baj, hogy a fidesz szerint van ez.
MZP=háború-párti.
Orbán=béke-párti
MZP=rezsicsökkentés ellenes.
Orbán=rezsicsökkentés melletti.
Fekete-fehérre van egyszerűsítve a kormányzati kommunikáció.
Amúgy úgy kifejezetten szánalmas ez a felvetés, hogy MZP volt az, aki többször is mondta, hogy voltak a fidesznek jó intézkedései, jelezve, hogy nem fekete-fehér minden.
Míg a fidesz ilyet nem tett meg annak ellenére sem, hogy egyébként nagyon sokáig a jobbik programját lopták.
"Orbán a patásördög, mindenki buta aki rászavazott és vesztébe viszi az országot. Az ellenzék meg az ellenkezője."
Ahogy fentebb írtam nem, de úgy se fogod felfogni, hogy leírtam, hogy miért nem.
Már megszoktam, olyan okosak a fidesz szavazók, hogy nem tudják felfogni az anyanyelvükön leírt dolgokat. :)
"Tényleg egy alternatív valóságban éltek."
Akkor cáfoltál volna.
Ennek ellenére te se tetted. Sokat elmond, hogy ki él alternatív valóságban. :)
"de azt továbbra sem, hogy melyik demokratikus jogodat nem tudod gyakorolni"
Ezt is leírtam. De úgy látszik valaki nem tud olvasni.
Idéznéd kérlek? Mert szerintem nem írta le.
A szólásszabadsághoz való jogot.
Ezt leírtam, direkt idéztem az Egyetemes Emberi Jogok Nyilatkozatát, hogy ez valójában mit jelent.
Ha pedig - ahogy fentebb írtam - bármilyen esetben ez a jogom sérül, ahogy jelenleg sérül(ne), mivel láttuk számtalan más személy esetében, így de, leírtam.
Egyébként számtalan más jogod, jogom van, ami sérül. Pl. amikor a közpénz elvesztette közpénz jellegét, és nem láthattad, hogy a befizetett adóval mi lett, akkor is sérült a jogod, jogom.
De tényleg nem akarok hosszú listát írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!