Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon örültök, hogy a Fidesz...

Nagyon örültök, hogy a Fidesz nyert?

Figyelt kérdés
Továbbra is meg fog védeni minket Orbán Úr Sorostól, az illegális migránsoktól és Brüsszeltől, valamint a liberálisoktól is.

2022. ápr. 4. 08:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
16%
Ha egy nemzet lennénk, most Toroczkai nyert volna és a Mi Hazánk. A Fidesz a nemzet lassú halála, a baloldal a gyors halála. Nem szeretem a Fideszt, a baloldalt viszont egyenesen gyűlölöm. De amíg az egyetlen járható útra az igény alig 6%, addig nekem nincs nemzetem. Egy ország van, amelyiknek a területén élek, és egy embertömeg, akiknek a nyelvét beszélem. Ti nem vagytok nekem nemzet.
2022. ápr. 4. 08:33
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

A méltatlanság és a tisztességtelenség legyőzte a jövőképünket! Ennyi...

Még négy év egy elmebeteggel... gratulálok.

2022. ápr. 4. 08:52
 13/22 Dzsonszi ***** válasza:
38%
Örülök is, de főleg amiatt, hogy hónapokig birkáztak itt a GYIK-n, ők a többség, Fidesznyalonc, agymosott stb. erre a legnagyobb 2/3-t tolta most a Fidesz. Ennyit ért a nagy összefogás.
2022. ápr. 4. 08:57
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
13# Pedig ez most pont azt bizonyítja, hogy sajnos több a birka, fidesznyalonc, agymosott, stb., mint a normális magyar ember.🙂🤘
2022. ápr. 4. 09:33
 15/22 anonim ***** válasza:
19%

"

Örülök is, de főleg amiatt, hogy hónapokig birkáztak itt a GYIK-n, ők a többség, Fidesznyalonc, agymosott stb"

De a GYK nem is reális ezt felmérni.

2022. ápr. 4. 09:44
 16/22 anonim ***** válasza:
7%
Igen. Igaz, nem vagyok egy vér Fideszes, de MZP egyszerűen vicc, ezért szavaztam a Fideszre.
2022. ápr. 4. 10:23
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
Szóval MZP miatt választod az autokráciát és a további pofátlan kizsákmányolást? Nagyszerü. Remélem hamarosan eltünik a személyi kultuszt preferáló gondolkodás, és az emberek elkezdenek az életükkel, reális jövövel foglalkozni, és nemet mondani a nyilvánvaló propaganda hazugságokra. A politikának a nép és az ország érdekeit kellene szem elött tartania. A választóknak pedig nemet mondani a gyülöletkampányra, de a döntés nálunk még mindíg cirkusz alapon megy.
2022. ápr. 5. 07:19
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
A személyi kultusz SOHA nem fog eltűnni az emberiségből. Erre vagyunk programozva, ezt igényeljük, erre van szükségünk. Ez van az élet minden területén: a politikában, a munkahelyeken, a filmiparban, a zenében. Amíg Orbán van, Fidesz lesz. Törődj bele.
2022. ápr. 5. 08:54
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

17-es pont vasárnap mondott nemet a nép a gyűlöletkampányra!

Csak ti csukott szemmel jártok és nem veszitek észre. Csak az volt végig szajkózva az utóbbi másfél évben, hogy aki nem az ellenzékre szavaz az idióta, ostoba. Ez mi volt, ha nem gyűlöletkampány?!?!

2022. ápr. 5. 09:25
 20/22 anonim ***** válasza:
25%

Igen sajnos az ellenzék is teljesen átvette már ezt a módszert, a teljes magyar politika ezzel a módszerrel operál, kivéve a kétfarkú kutyákat.

Mindkét oldal szánalmas ebböl a szempontból. Ha észre vetted volna oldaltól függetlenül írtam amit írtam.

2022. ápr. 5. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!