Nagyon örültök, hogy a Fidesz nyert?
Figyelt kérdés
Továbbra is meg fog védeni minket Orbán Úr Sorostól, az illegális migránsoktól és Brüsszeltől, valamint a liberálisoktól is.2022. ápr. 4. 08:21
2/22 anonim válasza:
Én annak örülök hogy az MZP nem nyert. Annak viszont nem örülök hogy 2/3-al nyert a Fidesz.
4/22 anonim válasza:
Az ilyen harmatgyenge provokáló kérdések miatt a választások után pár napra be kellene zárni ezt a kategóriát.
Értem én, hogy friss még a dolog és kavarognak az érzelmek, de az ilyen kérdések is csak azt erősítik hogy a baloldal és a szavazótábora inkább el trollkodja az egészet.
5/22 anonim válasza:
Nem nagyon, sőt egyáltalán nem. De őszintén szólva, a 2/3 az, ami szíven ütött leginkább.
6/22 anonim válasza:
Én se annak örülök,hogy a FIDESZ nyert,hanem annak hogy a nagy Összefekvés nem nyert.
7/22 anonim válasza:
Ezen az oldalon a baloldali kommentek zöldek. A szavazások MZP felé húztak. Itt nyomatták állandóan, hogy micsoda változás lesz.
ERRE FIDESZ 2/3!
Nagyon röhögök rajtatok! 😂😂😂😂
8/22 anonim válasza:
Nekem mindegy. Mindegyik egy gyökér. Minden politikus csak kötelet érdemelne
9/22 anonim válasza:
Miért kell röhögni? Miért kell utálkozni, kárörvendeni, pocskondiázni?
Egy választás eredményétöl függetlenül nem egy nemzet vagyunk?
10/22 anonim válasza:
9-es Hát ez az! Ez csinálta zaj folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!