Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc szerint...

Gyurcsány Ferenc szerint rossz kapitányt választottak, szerinted is ez volt a baj?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 4. 07:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
37%

20. "Mert lehet, épp azoknak az embereknek a munkája gyümölcsét eszed, akiket úgy szeretsz szidni."

Az lehet, hogy ezeket magyar emberek termelték éhbérért, de nagyon nagy valószínűséggel fideszes agrárbárók zsebébe ment a pénz. [link]

Ez a régi demagógia, hogy "a vidék kenyerét esszük" persze egyfelől igaz, de akkor mi meg jöhetnénk azzal, hogy a számítógép, amelyről ezt te is olvasod, honnan is származik? És a gépkocsi? És a... és a... => inkább azzal kellene foglalkoznod, hogy milyen a (mező)gazdaság szerkezete ma Magyarországon. Na ez az, amibe a falusi emberek beletörődtek, elfogadták, hogy ez így van - régen a tanácselnök elvtárs, ma a fideszes agrárbárók visznek mindent. Jól van ez így?

"Menjél Németországba, csinálj ott karriert, ha annyira okos vagy."

Megvan. Most is itt vagyok.

"se a politikához, se a gazdasághoz nem értesz"

Lehet, hogy a politikához nem értek, de a gazdasághoz egy kicsit igen – tekintve, hogy nehézsúlyú gazdasági elemző vagyok Európa egyik legnagyobb multijánál, és erősen valószínű, hogy nem kicsit jobban is képzett mint te... szerintem a személyeskedés vonalról érdemes lenne leszállni, senki nem kíváncsi ezekre.

"Menjél, azt írj inkább gyorsan egy programot, és csinálj belőle startupot, hogy legyen belőled is valami hasznos ebben az országban."

És akkor el is érkeztünk oda, hogy 4iG.

2022. ápr. 4. 21:01
 22/24 anonim ***** válasza:
21%

"és erősen valószínű, hogy nem kicsit jobban is képzett mint te... szerintem a személyeskedés vonalról érdemes lenne leszállni, senki nem kíváncsi ezekre."

Ezt olvasd már vissza, ki személyeskedik. :D Senkit nem érdekel, hogy képzett vagy valamiből, na és, nekem is van 2 diplomám, bár a Fideszre szavaztam... Húha, akkor most nem vagyok vidéki bunkó, akkor mi is? Majd kitalálsz úgyis valami pocskondiázást. :DDDD

"a laposföld szintjén lévő falusiaknak már elég volt ahhoz, hogy felülkerekedjen bennük a Kádár elvtárs iránti vágy... mit tudnak ezek a szerencsétlen emberek arról, hogy..."

"kicsinyesek, bugris bunkók, lelkesen tapsolnak a nemzethalálhoz" - " a Hádában vesznek használt ruhát és az étkezési kultúrájuk a 19. századot idézi..."

Mit képzelsz te magadról, hogy így beszélsz másokról? Igazi mocskos szájú vagy! Ezek a te szavaid, ez vagy te... Szánalom!

Nem veszed észre, hogy senkit nem érdekel a munkád és te sem?

Nem vagy felsőbbrendű, attól, hogy annak hiszed magad, te beképzelt majom. Sajnálom, de ilyen pökhendi bunkóval, mint te vagy csak így lehet beszélni, talán ezt érted, bár biztos más is mondta már neked.

Ha meg elhagytad a hazádat, maradj is kint, nem hiányzol itt senkinek. Maradj csak a 4iG-nél, húha, most mindenki összesz*ta magát, hogy ilyeneket beböfögsz. :DDD Hány éves vagy, 15?

2022. ápr. 4. 21:22
 23/24 anonim ***** válasza:
71%
22. A te eseted bizonyítja, hogy a diploma még nem garancia semmire…
2022. ápr. 4. 21:51
 24/24 anonim ***** válasza:
27%
22-es nehézsúlyú gazdasági elemző. Köszönöm, hogy megnevettettél így korán reggel.
2022. ápr. 5. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!