Gyurcsány Ferenc szerint rossz kapitányt választottak, szerinted is ez volt a baj?
Itt több sebből vérzett minden...
Szóvá kell tegyem, mert unom már, ami itt zajlik:
Nem ismeritek el a vereséget?
Nem gratuláltok tisztességgel a nyertesnek?
Képtelenek vagytok a vereséget elfogadni. Ez szánalmas...
Tehát szerintetek ezek után az az ostoba, aki a Fideszre szavaz? Már bocs, de nem! Már bocs, de én pl. Budapesten lakom, itt élek, tanultam dolgozom és nem gondolom se magamat, se a vidékieket 1 bitesnek. Pest megye és az összes többi tarolt. Akkor most mi van? :) Senki nem adott pénzt nekünk, hogy kire szavazzunk! A budapestiek többsége proli, mint itt pl. a szomszéd néni, aki 4 évente elcammog szavazni úgy, hogy egyáltalán nincs képben, mi zajlik az országban, de annó megtévesztette az MSZMP, SZADESZ és társai, ő biztos tudja, mi a jó 2022-ben... Vagy a 18 évesek, akiknek mesélheted, bizony, volt olyan időszak, amikor ki kellett 300 Ft-ot fizetnünk, hogy szóba álljanak velünk az orvos, ez volt a vizitdíj... Nem tudják, miről beszélsz, de a senkiházi youtube-er biztos tudja! Egy senki majd megmondja. Mikor kiverte a biztosítékot mindenkinél, milyen verekedések törtek ki 2006-ban... Ugye... Ez pedig nem volt olyan régen... Szerencsére én csak TV-ből láttam, de férjem, apósom és egy pár barátom szemtanúja volt, mi történt...
Mikor sorozatban vették fel ismerősök a svájci frank alapú lakáshiteleket, vesztették el a házukat, és úgy sírták ki céges bérlakást, hogy tudjanak egyáltalán hol lakni. Exem barátja meg titokban rájárt a hűtőnkre, mert nem volt mit ennie, az összes pénze a lakáshitel törlesztésre ment... Mikor a főnököm nem akart bejelenteni csak minimálbérre jó esetben, mert fénykorát élte Magyarországon a feketegazdaság...
IMF hitel? Legalább forgatták volna be a pénzt a gazdaságba, de ez sem történt meg. Eladtak szinte minden ingatlant, gyárat, stb. Hol a bánatban ez a pénz? Gyurcsány be is vallotta, hogy elkúrták. Nektek még ez sem elég meggyőző. Ki az ostoba? Ez pedig nem volt annyira régen, és persze sorolhatnám, ez csak pár szösszenet.
Sorolhatnám napestig... A Fidesz óta nem villannak be ilyen dolgok.
Gyászoltok, értem... Viszont hihetetlen ez a lenéző, agresszív, pökhendi stílus, amit ti ellenzékiek nyomtok ellenünk. Nem gondoljátok, hogy túl magas lovon ültök? Akkora az arca sokatoknak, hogy az ember inkább le se áll veletek, mert abból nem egészséges vita lenne, hanem veszekedés. Hát kösz nem, ezért kussolt inkább sok ember.
Ha már 1 bit, nézzétek már meg, mi történt az elmúlt évtizedekben, kik nevei vannak a szavazólapokon, kinek a leszármazottai, kik mit tettek az országgal!
Szégyellem azt a kisebbségi embert, aki nem látja, mi történik itt az országban és egy vérből valók vagyunk... Remélem, egyszer jobban beleássátok magatokat a politikába, történelembe, ne pedig csak a hatásvadász szalagcímeket és hiteltelen emberek véleményét hallgassátok, olvassátok.
Elcsalták a választást! Budapest értelmiségi, minden vidéki meg hülye! Ja, és mindenkit lefizettek!
Megfordítom: Budapest hülye, mert műszaki embert, Tarlóst leválasztották, helyébe azt a szerencsétlen bájgúnár Karácsony Gergelyt tették, aki még egy nyelvvizsgát se tudott összekaparni, mióta hatalmon van, nem történik semmi a városban, kivéve a bicikliutat rajzoltatott fel az utakra, amitől nap mint nap dugó lett, jajj de jó lett nekünk!Budapest megérdemli Karácsonyt. Ez a z "értelmiségi" Budapest több mint fele szavazott az ellenzékre. Min kell ezen meglepődni?
Vidék az értelmiségi, mert egy olyan pártra szavazott, amely bizonyított: el tud egy országot normálisan kormányozni, és továbbra is így fog tenni.
Fáj az igazság gyerekek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!