Így utólag már bánjátok, hogy az őseitek Istvánt választották Koppány helyett?
Figyelt kérdés
Csak mert most nekünk is döntenünk kell Orbán vagy Gyurcsány ugyebár.2021. okt. 4. 18:25
A kérdező szavazást indított:
Bánom, hogy Istvánt választották, én most bölcsebb leszek Orbánt fogom.
Bánom, hogy Istvánt választották, én most bölcsebb leszek Gyurcsányt fogom.
Nem bánom, hogy Istvánt választották és én Orbánt fogom.
Nem bánom, hogy Istvánt választották és én Gyurcsányt fogom.
9 szavazat
1/4 anonim válasza:
Koppány nemet mondott volna. Tényleg nem tudod?
2/4 anonim válasza:
Koppány esetébe kiüztek volna minket🤔 De amúgy nem látom a párhuzamot a 2 bohoc között. Mindkettő vezetésre alkalmatl...🤐
3/4 anonim válasza:
valamelyik már megkeresztelkedett társaság tett volna róla, hogy ne pogánykodjunk tovább, ld. szászok, meg nem is voltunk túl ütőképesek, úgyhogy lehet, hogy el is söpörték volna, beolvasztották volna valahova a magyarokat, ha nem szerveződik az állam. nekem bejön a koppányi dolog, de nem hiszem, hogy sokáig húztuk volna úgy. szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!