Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hogy bejutott a...

Mit szóltok hogy bejutott a Mi Hazánk Mozgalom a parlamentbe?

Figyelt kérdés
Mert mindenki azt mondta, hogy úgysem jut be, habár személy szerint számítottam rá.

2022. ápr. 4. 05:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
42%

Le van irva a közösségi irányelvekbe h mit szabad és mit nem ember :D Nem önkényesen döntenek erről :D Na de megyek tanitom tovább a gyerekeket a twitchen az LMBTQra és se te se a mi hazánk nem tud ellenne tenni de még csak Orbán sem haha :D :D

[link]

Várlak téged is 60-as

2022. ápr. 6. 15:35
 62/72 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre visszatérve, én ugyan nem szavaztam rájuk, mert szerintem túl radikálisak és túró torta, Novák, Torockai nagyon nem szimpatikus, de attól még örülök, hogy bejutottak. Legalább egyik nagyhatalomnak sem nyalnak és tényleg érdekli őket az ország sorsa. Bár, ha a politikus fizuról van szó nagy az egyetértés.
2022. ápr. 6. 16:05
 63/72 anonim ***** válasza:
14%
Dehogy érdekli Őket az ország sorsa. Kilépnénk az Únióból :D Elkülönitenének embereket faji és vallási alapon. Ez benne van a programukban is ám :D
2022. ápr. 6. 16:08
 64/72 anonim ***** válasza:
25%
Pont ez a baj velük. Hiába írnak jó dolgokat is, ez a faji, vallási maszlag undorító.
2022. ápr. 6. 16:10
 65/72 anonim ***** válasza:
92%

De bezzeg az oltott oltatlan harc az nem volt baj XD

Jó nagy viccek vagytok ti már ne is haragudjatok!

A romákkal nincs baj csak elegen vannak már,ennyi.Nyilván nem én döntöm el hogy hányan legyenek.Sok közülük azt se tudja mi a az a védekezés.A Mi Hazánk erre is kitalált egy programot és szó sincs kirekesztésről vagy rasszizmusról.Mi abban a rossz ha megtanulnak a romák védekezni??!!

Már amelyik akar persze hisz nem kötelező.Volt egy videó erről hogy azt se tudták mi az a fogamzásgátló :DDDDD Ha tudnák mi az lehet hogy bevennék a 3.pulya után.Ezt kéne megérteni.Ki sem lehet csak úgy az Únióból nagyokos🤦‍♂️🤦‍♂️Népszavazás kellene ugyanúgy mint ha a NATO-ból akarnánk kilépni :D

A Mi Hazánk a gazdaság élénkítéssel amit kitaláltak TALÁN visszahozhatná az ország sikerét minden téren de így ahogy jelenleg vannak a dolgok csak lefele megyünk de a szemellenző egyszer mindenkiről le fog esni.Igen,a jelen állapotunkban az Unió nélkül csóróbbak és nyomorultabbak lennénk mint Bulgária pl.Sőt már Románia is előlrébb tart mint mi.Akkor miről van itt szó?Ugyanmár ébresztő!Kisebbik rossz a fidesz a balliberálisok ez igaz de nem jók ők sem mert mindig úgy van minden ahogy nekik épp dukál.

Lásd covid téma.Érdekes volt az egész hmmm.El kéne kicsit gondolkodni vagy most a háború kérdése is itt van.Nem tudni mi lesz még itt mivel a NATO itt állomásozhat vagy itt is vannak már talán?Azt nem tudom de arról volt szó ide nem jöhetnek.És a Magyar Közlönyben is vannak finomságok.

Csak behívó ne legyen a vége mert nem hiszem hogy tetszene....

2022. ápr. 6. 16:27
 66/72 anonim ***** válasza:
22%
Orbán azt mondta h elég a 2/3 a kilépéshez :D Nem kell a mihazánkos náci kutyák! Nem hiába lettek bannolva :D
2022. ápr. 6. 16:55
 67/72 A kérdező kommentje:

Mert milyen irányelveket szegett meg a MHM?

Egyébként érdekes megjegyezni, hogy a tömérdek kérdésem a Mi Hazánk Mozgalomról szóló kérdéseknél válaszoltak legtöbben.

2022. ápr. 6. 17:52
 68/72 anonim ***** válasza:
13%
67-es gyülöletbeszéd pl. nem egyszer, kétszer hanem rengetegszer. Ha első alkalom lenne nem bant kaptak volna csak pár nap pihit :D A gyülöletbeszédre a romák elln meg bármilyen ember ellen zéró tolerancia van az fbn :D
2022. ápr. 6. 18:24
 69/72 anonim ***** válasza:
6%
65. De az is, bocsánat kifelejtettem a felsorolásból, hogy a vírustagadó konteós oltásellenes maszlaguk is undorító volt. Főleg nekem egy eü-snek, aki sajnos látta mit tesz a covid...
2022. ápr. 6. 18:44
 70/72 anonim ***** válasza:
87%
Pont te nyomod itt a süket maszlagot, 69-es.
2022. ápr. 6. 23:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!