Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hogy bejutott a...

Mit szóltok hogy bejutott a Mi Hazánk Mozgalom a parlamentbe?

Figyelt kérdés
Mert mindenki azt mondta, hogy úgysem jut be, habár személy szerint számítottam rá.

2022. ápr. 4. 05:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
96%
Soha nem szavaztam volna erre az ellenzékre. És a Fideszre sem. Ha nem lett volna Mi Hazánk, szavazni sem mentem volna el. Nem is értem ezt a logikát, amit a 18-as írt. Örültem, hogy volt párt, amire szívesen húzthattam be végre az x-et.
2022. ápr. 4. 13:26
 32/72 anonim ***** válasza:
100%

A #18-as csak azt a ballib mantrát ismétli amely szerint mindenki Orbán embere, aki nem fog össze Gyurcsánnyal és a DK-val. És mindenkit zsák krumpliban fizet a fidesz, akik nem hajlandóak a DK-ra szavazni. Ezt már ezerszer elmondták a MiHazánkra is, amikor az kinelentette, hogy soha nem fog össze gyurcsányékkal

2022. ápr. 4. 13:41
 33/72 anonim ***** válasza:
79%
Remélem 4 év múlva, ők nyerik majd a választást :)
2022. ápr. 4. 14:44
 34/72 anonim ***** válasza:
82%
Örülök😌 Megérdemelték👌🏼
2022. ápr. 4. 15:06
 35/72 anonim ***** válasza:
86%

5-ös: Például

Virradat program

[link]

2022. ápr. 4. 16:02
 36/72 anonim ***** válasza:
93%

31. Ha nincs Mi Hazánk, akkor még a Gödény féle pártra lehetett volna szavazni, az oltáserőltetést ellenzőkre.

Szerencsére volt még 317 ezer hazafi, akik a Jobbik árulása ellenére is, a majdnem 1 milliós táborból, elmenetek szavazni.

2022. ápr. 4. 16:09
 37/72 anonim ***** válasza:
73%

Még mindig nem tiszta itt senkinek, választással nem lehet a FideSS maffiát leváltani. Túl gyáva ez a nép bármit tenni.

Ezért nagyon sokáig így maras minden.

2022. ápr. 4. 22:00
 38/72 anonim ***** válasza:
39%
Èljen a Kètfarkú kutyapàrt !!
2022. ápr. 4. 23:13
 39/72 anonim ***** válasza:
67%
19. Mondjuk a fidesz és a mi hazánk a háború kapcsán a semlegesség mellett állt ki. Nekem akkor nőttek a szememben a mhm. A drága összef.sás sipákolt, hogy segítsük meg Ukrajnát fegyverekkel stb. Az én szavazatomat itt vesztették el. Soha nem fogok árulókra szavazni, akik háborúba sodornák az országot, csak hogy nyalják az eu és az usa s.ggét, ráadásul az ukránokért, azok után amit a magyar és orosz kisebbségekkel tettek. A mhm-re nem mertem szavazni, sok programjuk ugyan nagyon jó, de szerintem túl szélsőségesek. Végül úgy voltam vele, hogy akkor inkább maradjon a megszokott sz.r, mint az összefogás kerüljön hatalomra a pofázásaik miatt. A kárpátaljai magyarokért szavaztam rájuk, mert az aljas baloldalnak a határontúliak szálka a szemükbe és a kárpátaljaiaknak annyi lenne, ha még itt is egy ilyen magyarellenes kormány lenne.
2022. ápr. 4. 23:48
 40/72 anonim ***** válasza:
90%
Rájuk szavaztam, szóval örültem, mikor megtudtam, hogy bejutottak. Ez már egy siker. A 2 nagyot nagyjából hasonló erejűre saccoltam be, bármi lehet alapon. De nem így lett. Azért persze nem minden igaz az Ellenzékről sem, a Fidesz szépen elbizonytalanította a szavazókat, illetve visszavette őket.
2022. ápr. 5. 08:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!