Mit szóltok hogy bejutott a Mi Hazánk Mozgalom a parlamentbe?
Figyelt kérdés
Mert mindenki azt mondta, hogy úgysem jut be, habár személy szerint számítottam rá.2022. ápr. 4. 05:31
21/72 anonim válasza:
Azt kétlem mivel civileket fognak behívni🤦♀️🤦♀️Biztos külön kiválogatják hogy ki fideszes meg ki nem jaja.
Szakadjon a szr a nyakunkba,megérdemli a nép mert ezt kéri sőt könyörög is érte mert mazochista :D
Na kérték a fideszt,akkor tessék.Hajrá hajrá
22/72 anonim válasza:
Csak kiderül, hogy baloldal a legmocskosabb szájúak gyülekezete. Én már egy ideje tudom, sajnos a családba is vannak liberálisok és látom, hogy az intellektusnak álcázott modern fej mögött egy igen frusztrált gonosz lélek lakik aki már maga se tudja kicsoda, de kitart a nyugati mocsok mellett.
23/72 anonim válasza:
Igen a baloldal se jó.Ezt tudjuk.De a fidesz se...
27/72 anonim válasza:
HATALMAS RESPECT MI HAZÁNK! a baloldal meg a padlón 😁
28/72 anonim válasza:
Többet reméltem, de nem ők hibáztak. Bent vannak ez a lényeg. Dolgozunk tovább.
29/72 anonim válasza:
Remélem rendet csinálnak a parlamentben.
30/72 anonim válasza:
18 Marha nagyot tévedsz! Ha nincs a Mi Hazánk, akkor legtöbbünk vagy nem szavaz, vagy félve a baloldali kormányzástól behúzzuk az X-eket a fideszre kisebb rossz alapon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!