Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek még rosszul is...

A Fidesznek még rosszul is elsülhet, hogy ilyen elsöprő győzelem lett belőle?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek, én azt láttam Orbánon és szinte az összes Fideszes arcán, és a nyilatkozókon is, hogy meglepődtek, és nem igazán tudnak ezzel mit kezdeni. Navracsics arra készült, hogy veszíteni fog, és sorolhatnám.

Nem lehet, hogy arra készültek, hogy lesz egy megosztott Parlament szűk Fideszes többséggel, ahol majd lehet az ellenzéknek csapdákat állítani, és rájuk hárítani a felelősséget (a válságkezelés illetve a megszorítások terén)? Valójában erre a kétharmadra a Fidesznek már semmi szüksége nem volt, így is nyilatkoztak napok óta, amihez kellett a kétharmad, azt már régen megtették.

Most Orbánnak kell elvinni a teljes felelősséget, és a gazdasági helyzet borzalmas lehet. Visszaüthet ez még?

2022. ápr. 4. 01:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ihen
2022. ápr. 4. 02:00
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Én visszanéztem a videót a győzelmi beszédről. Valahogy nem érződik rajtuk a kitörő öröm, akármennyire próbálják mutatni. Amúgy kifejezetten Rogán arca sokat mondó..
2022. ápr. 4. 02:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Megoldják, az a baj.
2022. ápr. 4. 10:13
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

8, pont ez a fajta szemlélet a különbség a két párt közöt. Mert te örülsz a sok pénzednek, és én is örülök, hogy neked jó. De közben összeomlásban az oktatás, iszonyatos hiányokkal küzd az egészségügy, nagyobbra nyílt a társadalmi olló, mint eddig valaha Magyarországon.

Az állam feladata, hogy ezeket megoldja, de több esetben kifejezetten az állam tett azért, hogy ez legyen.

Mondom, érthető, hogy az egyén örül a saját anyagi előrehaladásának, de közben a társadalmi felelősségnek is tudatában kellene lenni, mert mit ér az egyén apénzével önmagában?

Persze, fizethetsz magániskolát és magánkórházakat, és költözhetsz olyan helyre ahol nem látod a leszakadottakat. De tényleg ez kell, hogy legyen a megoldás a helyzetre?

2022. ápr. 4. 10:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Van logika az okfejtésedben, de szerintem ugyanúgy kimagyaráznak mindent. Egyszerűen van egy akkora alja réteg a népnek, akiknek annyi az agyi kapacitása, hogy gondolkodás nélkül bekajálják, amit Orbán mond. Ha csőd, háború, bármi történne, akkor is Brüsszel, EU, USA, NATO, Soros (még él egyáltalán?) lenne a hibás. És igyekezne Fecónak is helyet keríteni még ígyis, hogy hibáztassa.

Tényleg hihetetlen ez az egész helyzet. Hányszor kiderült, hogy a Fidesz közel sem az a demokráciát éltető, konzervatív párt, aminek magukat mondják. Erre a híveik mentegették őket, hogy mindenki hibázhat.

Oroszország ellen van az egész civilizált világ. Még Törökország is, pedig Erdogán sem nagy barátja a nyugati eszméknek. Csak Fehéroroszország, Szerbia, India, meg hasonló alja országok állnak ki Putyin mellett. És ez sem ébreszti fel ezeket a birkákat. 2/3-mad h**lye országa vagyunk.

2022. ápr. 5. 16:25
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"2/3-mad h**lye országa vagyunk"

Amikor mész az autópályán és mindenki szembe jön akkor is azt mondod, hogy ennyi hülyét ?

2022. ápr. 5. 17:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Haver, attól, hogy a hülyék vannak többen, még nem lesznek okosak.
2022. ápr. 5. 19:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
16: ezt Orbánra is rá lehet húzni az eu-ban.
2022. ápr. 5. 21:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nézőpont kérdése. Van már néhány olyan dolog amit orbán már évek óta mondogat de mindenki lehülyézte nyugaton. Aztán mostanában csendben elkezdték próbálgatni, de még véletlenül sem ismerik be b.zdmeg igazad volt.
2022. ápr. 5. 22:35
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
16-os ezen pont nektek kéne elgondolkodni. Most ha csak az orosz-ukrán háborút vesszük. Minden ország elítéli Putyint emiatt. Leszámítva Indiát, Szerbiát, meg hasonló nem túl példaértékű országokat. Nem gondolod h ti mentek szembe az autópályán, amikor a világ, Európa nagy része ellene van az egésznek?
2022. ápr. 6. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!