A Fidesznek a járványkezelésen múlik a 2022-es választási győzelem?
Nem tudom, mit kell még csinálnia, hogy az emberek elpártoljanak tőle... Nem is értem, ilyen embernek hogy engedhetnek ennyi hatalmat.
Jó hír, hogy Spanyolországtól kezdve a svédekig, mindenki látja és beszél arról, mit művel az országgal. Ezt csak mi, magyarok nem látjuk valamiért. 👏
#5 "amibe szép lassan bele is őrülnek."
Szerintem már megtörtént. Amiket beszélnek abból legalább ez látszik, mert tök hülyeségeket mondanak állandóan.
"Nem tudom, mit kell még csinálnia, hogy az emberek elpártoljanak tőle... Nem is értem, ilyen embernek hogy engedhetnek ennyi hatalmat."
Legutóbb valami 30%-kal nyert kéharmadot, nem? A korábbi választási rendszerben már rég leváltották volna, ezért kreálta meg a mostanit, ahol minden feléjük lejt.
Igen, de a járvány megfelelő kezelésénél is fontosabb a győzelem szempontjából, hogy elhitessék, hogy megfelelően kezelik a járványhelyzetet, válságot.
Értelemszerűen az ellenzék fő célja pedig, hogy sulykolják, hogy a kormány mennyire rosszul kezeli a helyzetet és ők sokkal jobban csinálnák.
A győzelem nagyrészt a megfelelő kampány, propaganda kérdése a politikában.
#7 "Legutóbb valami 30%-kal nyert kéharmadot, nem?"
Nem!
Nem olyan bonyolult ám a dolog. Használod az internetet és akkor láthatod, hogy "legutóbb" a teljes szavazat 49%-t kapták meg listán, a parlamentbe jutott pártok szavazatai között ez már 53%-os arány. Ráadásul az egyéni mandátumok 86%-t nyerték meg és ehhez képest lett csak 67%-os a parlamenti arányuk.
9
Ó szegények! Járt volna nekik az egész parlament!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!