Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek a járványkezelésen...

A Fidesznek a járványkezelésen múlik a 2022-es választási győzelem?

Figyelt kérdés
Ha jól kezeli, az emberek kitartanak mellette. Ha nem, elpártoknak(?).
2020. nov. 23. 22:49
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
58%
Nem. A krumplitermésen múlik.
2020. nov. 23. 22:54
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Az ellenzéken.
2020. nov. 23. 22:55
 3/21 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, mit kell még csinálnia, hogy az emberek elpártoljanak tőle... Nem is értem, ilyen embernek hogy engedhetnek ennyi hatalmat.

Jó hír, hogy Spanyolországtól kezdve a svédekig, mindenki látja és beszél arról, mit művel az országgal. Ezt csak mi, magyarok nem látjuk valamiért. 👏

2020. nov. 23. 22:58
 4/21 anonim ***** válasza:
23%
3. Hát igen, nyilván az egész világon az a téma, hogy a magyar miniszterelnök miket művel. Ez az Orbán malac híres egy személyiség.
2020. nov. 23. 23:01
 5/21 anonim ***** válasza:
37%
Úgy látszik, Ceglédi Zoli múltkori kifakadása sem tudja kigyógyítani az egybites ellenzéket a krumplizásból, amibe szép lassan bele is őrülnek... :)
2020. nov. 23. 23:02
 6/21 anonim ***** válasza:
12%

#5 "amibe szép lassan bele is őrülnek."

Szerintem már megtörtént. Amiket beszélnek abból legalább ez látszik, mert tök hülyeségeket mondanak állandóan.

2020. nov. 23. 23:15
 7/21 anonim ***** válasza:
77%

"Nem tudom, mit kell még csinálnia, hogy az emberek elpártoljanak tőle... Nem is értem, ilyen embernek hogy engedhetnek ennyi hatalmat."

Legutóbb valami 30%-kal nyert kéharmadot, nem? A korábbi választási rendszerben már rég leváltották volna, ezért kreálta meg a mostanit, ahol minden feléjük lejt.

2020. nov. 23. 23:16
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de a járvány megfelelő kezelésénél is fontosabb a győzelem szempontjából, hogy elhitessék, hogy megfelelően kezelik a járványhelyzetet, válságot.

Értelemszerűen az ellenzék fő célja pedig, hogy sulykolják, hogy a kormány mennyire rosszul kezeli a helyzetet és ők sokkal jobban csinálnák.

A győzelem nagyrészt a megfelelő kampány, propaganda kérdése a politikában.

2020. nov. 23. 23:16
 9/21 anonim ***** válasza:
38%

#7 "Legutóbb valami 30%-kal nyert kéharmadot, nem?"

Nem!

Nem olyan bonyolult ám a dolog. Használod az internetet és akkor láthatod, hogy "legutóbb" a teljes szavazat 49%-t kapták meg listán, a parlamentbe jutott pártok szavazatai között ez már 53%-os arány. Ráadásul az egyéni mandátumok 86%-t nyerték meg és ehhez képest lett csak 67%-os a parlamenti arányuk.

2020. nov. 23. 23:24
 10/21 anonim ***** válasza:
30%

9

Ó szegények! Járt volna nekik az egész parlament!!!

2020. nov. 23. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!