Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kormányváltósok, hol vagytok?

Kormányváltósok, hol vagytok?

Figyelt kérdés

Mást se lehetett itt olvasni az oldalon, csak azt, hogy a Fidesznek vége, kormányváltás lesz, minden közvélemény-kutatás ellenzéki győzelmet jósol, Orbán fél stb.

Meg április 4.-én beültök a hír tv-t nézni, a Fideszesek vergődésén röhögni, na hol vagytok?

2022. ápr. 4. 00:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
Elsültél már az alsónadrágodba a Fidesz győzelemtől?
2022. ápr. 4. 00:57
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Az megvan, hogy egy kutatás sem mondott ellenzéki győzelmet? Te mit olvastál eddig?
2022. ápr. 4. 00:58
 3/13 anonim ***** válasza:
33%

Itt vagyok, én abban reménykedtem hogy nem lesz kormányváltás, csak a kétharmad szűnik meg. De az sem.

Igaz hogy a komcsik már mindent megtettek a kétharmaddal amit akartak, de azért jó lett volna hogyha elvesztik mert hátha eszükbe jut még valami amit nem tettek meg és azt nem tudják így.

De hát most már abban lehet bízni csak hogy a válság az bemutatja a valóságot, annak a sok ostoba embernek aki a narancsbolsikra szavazott.

2022. ápr. 4. 00:59
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
Az összes kutatas fidesz győzelmet jósolt, még a mai madatumbecslés is🤣. Jesszus de buta vagy.
2022. ápr. 4. 01:02
 5/13 anonim ***** válasza:
40%

2: A 444 meg a CEU azért ott volt a szeren:

[link]

Sikerült valamilyen perverz módszerrel kihozni egy

Fidesz - 37% Összefogás - 49% kutatást.

Ehhez képest most a valóság:

Fidesz - 53% Összefogás - 35%

Azért ez már tényleg sokat elmond a 444 meg a CEU színvonaláról, nem?

2022. ápr. 4. 01:02
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
3-as, a válság bemutatná a valóságot akkor is, ha ellenzéki összefogás kormány lenne.
2022. ápr. 4. 01:07
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
#5 inkább a szavazók színvonaláról mondásokat. Nem tartottam nagyra ezt a népet látva hogy mik vannak itt, de mindig alul tudja múlni magát, mindig van lejjebb.
2022. ápr. 4. 01:07
 8/13 anonim ***** válasza:
22%
#6 igen ezért reméltem, hogy nem lesz kormányváltás, hogy a fidesz vigye el a balhét érte. Mert az ostoba magyar választó mindent az aktuális kormány számlájára ír, akkor is ha nem az a hibás. Így a válságot is arra írja.
2022. ápr. 4. 01:11
 9/13 anonim ***** válasza:
31%

Az a baj, hogy ez nem győzelem lett, hanem egy nagy bukás. Mert ez az orbán teljesen tönkre fogja tenni az országot. Már tönkretette, de teljesen tönkre fogja. A fidesz most nem azért ünnepel, bulizik, hogy nektek jobb legyen kedves fidesz pártiak, ugyanis lexar titeket, semmibe nem néz benneteket. Azért bulizik, hogy lophat, sikkaszthat, csalhat tovább. Titeket is ugyanúgy meglop mint engem meg mindenkit. Sőt röhög egyet a fidesz, hogy a sok marhája rájuk szavazott és el is hitte a jó jövőröl az ígérgetésüket, közben gondolják, hogy nekik tettetek jót, hogy folytathatják azt az életvitelt, amit eddig csináltak. Nekik győzelem, de nekik sem sokáig, az állampolgároknak pedig bukás a mai nap. Igen nrktek is fidesz pártiak! Most lesz, csak padlón az ország.

Egy debreceni ellenzéki párti.

2022. ápr. 4. 01:24
 10/13 anonim ***** válasza:
*nektek
2022. ápr. 4. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!