4/19 anonim válasza:
Eléggé, és úgy néz ki ezt a kormány is érzi, mert a kicserélt szavazatokat a határon túli aktivisták még rendesen el se tudták tüntetni.
6/19 anonim válasza:
Igen sok ember megelégelte mostanra ezt az embertelen bánásmódot és iGAZSÁGtalan SZJA rendszert. Úgy érzem titkon kormányváló hangulat uralkodik az országban.
7/19 anonim válasza:
Uralkodni biztosan nem uralkodik. Polarizáltabbak az emberek, a fideszesek az eddiginél is vérfideszesebbek lettek, a kormányváltást akarók is erősebben reménykednek, de ennek nincs sok kihatása a számokra.
9/19 anonim válasza:
Igwn, a negyedik Orbán-kormány után jön az ötödik.
10/19 anonim válasza:
Kormányváltást akaró vagyok és az tény, hogy többen akarnak most kormányváltást mint 4 éve, de azt túlzás lenne kijelenteni, hogy kormányváltó hangulat uralkodik.
Én pl Szabolcs megyében lakom egy kis településen és itten komplett utcák Fideszesek, az MZP plakátok meg vannak rongálva és a legdurvább az volt, amire ma reggel munkába menet lettem figyelmes, hogy valaki kifeszített az udvarába egy óriási narancssárga "hajrá Fidesz" feliratú zászlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!