Tényleg 2,8 millió választópolgárt nem érdekel az ország sorsa?
8, igen, köszi.
Elírtam. "Csak" 2,4 millió ember sz@rja le. Siralmas...
15
Ez pofátlan válasz volt, mert az ország nagyobbik részének bizony ettől alakul a sorsa!
A te válaszod mutatja, hogy mennyire kinyiffant a polgári középréteg. Milyen jól megy a felső tízezernek (akik persze nemcsak tízezren vannak, de nem is az ország nagyobbik része!)
És mennyire nehéz a többi embernek ebben az urambátyám-rendszerben. Akármeddig is marad a fidesz hatalmon, előbb-utóbb végük lesz!
17
Dehogyis mulik ezen az ember szemelyes sorsa.
Ha most nyer mzp, nem automatikus pénzeső.
A hitelt is tovább kell fizetni.
Engem érdekel, de nem volt olyan opció, amire nyugodt lélekkel szavazhattam volna.
Kontra érvek
Maki: Zelenszkij/EU csicska, Gyurcsány, komcsi módszerek, lipsi varázsfelhő, idióta tagok az összefogásban
Orbán: lopás, urizálás, arrogancia, stadion, lopás, szétcseszték az ingatlan piacot, elcseszték a jövőnket, 12 év 2/3 bármire elég lehetett volna!
Pro érvek:
Maki: talán lesz elszámoltatás, sírni fog a sok fidesz csicska kiskirály
Orbán: sírni fognak a lipsik, lipsi könnyek omm omm ommm
Szóval bármelyikük is győz, én azért megtalálom benne a szépséget. Kíváncsian várom az eredményeket! Győzzön a jobb (nem ik!)!
Aki nem ment el, azt nem erdei mert o jól el és mi lenne ha nem ennyi lenne a fizetése 😄
Saját családomban van(nak) ilyen(ek)
En is jól élek, mégis utalom őket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!