Tényleg 2,8 millió választópolgárt nem érdekel az ország sorsa?
Figyelt kérdés
Utána vajon sírnak, hogy milyen rossz az éppen aktuális kormány? Mi jogon?🤣2022. ápr. 3. 19:12
31/37 anonim válasza:
29
Az ellenzék nem öli egymást, ezt egy szóval sem írtam. Ez a te tipikus fideszes kivetítésed.
Ha kell, akkor viszont le tudják nyomni a fiddereket, mert többségben vannak. Úgyhogy nem is lehet olyan pökhendi módon bánni ott az ellenzékkel, mint máshol, ahol tényleg csak mutatóban vannak és ahol ezt a pökhendi lekezelő viselkedést a fidesz meg is engedheti magának az ellenzékkel szemben.
32/37 anonim válasza:
31..Igen többségben...1.800.000ember szavazott az ellenzéki moslékra..Fideszre 1 millióan többen...S a Mi Hazánk egy balos szemét..:)De tudjuk ti vagytok többen..Na ja..:)
33/37 anonim válasza:
29
Természetesen az adott, ellenzéki többségű várossal kapcsolatban írtam, amit írtam!
(ma 18:40)
34/37 anonim válasza:
Egyébként a 27 is én vagyok és nem értem, miért lettem ennyire lepontozva.
Azért, mert nevesítettem?
35/37 anonim válasza:
Nem baj 32, a jegenyefák sem nőnek az égig.
36/37 anonim válasza:
Nem is kell..Elég az a plusz 1.1 millióval több szavazó..Hülyére lettetek verve..Nem kicsit..Nagyon..4*...Ilyen hulladék baloldal sehol a világon sincs..Dolgozzátok fel hogy Magyarország nem kér belőletek..S vagy 40 évig nem lesz semmi beleszolásotok az ország menetébe.
37/37 anonim válasza:
Lássuk be, ha az egy összefogás fő célja, hogy leváltsa a kormányt, ezen kívül meg csupa olyasmi, amit az emberek nem akarnak, csak Brüsszel, az ide vezet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!