Ez a Menczer nem látja hogy döglődik a rendszer?
Akkor te még nem láttad mit művel ez a Menczer a pécsi gyermekotthon előtt.
Előtte nézd meg! https://www.youtube.com/watch?v=T6gqrlm8dTs&t=60s
#2 Én láttam mi történt, te viszont szerintem nem figyelted, hoyg a kedvenc messiásod úgy viselkedett mint egy elmebeteg vagy nem érdekel.
Értem, hogy megpróbáljátok Menczert lejáratni mert fájdalmas volt számotokra is MP szánalmas teljesítménye amint olyannal került szembe akit nem tudott megfélemlíteni, de ez van. Ti akartatok magatoknak egy ilyen tesco gazdaságos messiást, hát ez a következménye. Amint valakire nem tud ráijeszteni és az konkrét kérdésekkel áll elé - legyenek azok tiltakozó idős emberek, újságíró vagy épp Menczer, akkor összecsinálja magát és kínjában énekelni kezd. Szánalmas.
Nem kicsit vagytok viccesek fityfaszos bohócok! 😆😆 menczernél nagyobb "tesco gazdaságos" bohócot nem láttam még! 😆😆 Dehogynem látja ez a seggfej, hogy nagy gázban vannak, de tőle ezt várják el és tudja is, ha bukik a fityfasz-banda, akkor őt úgy kirúgják, mint macskát szarni! Aztán mehet szépen betanított munkásnak a szalag mellé, ahova való! Mondjuk szerintem a sajátjainak több kárt okoz, mint hasznot, de hát már azt sem tudják, mit találjanak ki...
Amúgy az egész fityfasz tele van ilyen "tesco gazdaságos" emberekkel, erős a konkurencia! 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!