Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szégyenteljes, hogy az...

Nem szégyenteljes, hogy az ellenzékiek még arra is képtelenek, hogy egy népszavazáson szavazzanak normálisan és ezek papolnak demokráciáról?

Figyelt kérdés

A szavazólapon miért nem rajzolgatnak?

Előttem bohóckodott egy ilyen bent volt pár 5 perce szavazófülkébe aztán láttam, hogy éppen rajzolgat , ki is zavartam, úgy meg volt szeppenve , hogy köpni nyelni nem tudott a nagy menő anarchista

2022. ápr. 3. 16:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%
Semmi ilyesmire nem gondoltam, ilyenekről nem is lehetne népszavazást kiírni. Komolyan azt hiszed, hogy az óvodákban játék helyett agymosás folyik? Mert én nem hiszem. Ez egy álprobléma, szó nincs szerintem semmilyen műtétről.
2022. ápr. 3. 16:50
 12/28 mindentudó99 ***** válasza:
96%
Szabad vélemény nyilvànítás van. Legalább a szavazatszámlálóknak szórakoztatóbb lesz a napjuk.
2022. ápr. 3. 16:57
 13/28 A kérdező kommentje:

Biztos szórakoztató lehet olvasni azt a sok becsmérlő szöveget és feleslegesen dolgozni pluszban az ilyenek miatt.. de hát ez az ellenzéki szint sajnos.. nem véletlenül nem tudnak soha nyerni

2022. ápr. 3. 17:01
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

#11: https://www.youtube.com/watch?v=j975BvJroqo

Nézd meg ezt a videót, ha nem elég, tudok még linkelni! Addig én megyek hányni.

2022. ápr. 3. 17:03
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

Arról miert nincs népszavazás hogy akarjuk e hogy egy tanár az áltagbért minimum megkapja.

Vagy arról miért nincs népszavazás hogy akarjuk e hogy csípőprotézis vagy szürkehályog műtétre ne 3 évet kelljen várni.

Vagy arról miért nincs népszavazás hogy akaruk e az agymoso kozponti tantervet.

Vagy arról miért nincs népszavazás hogy csatlakozzunk az europaizügyszsghez hogy az eu támogatás jo helyre kerüljön.

Vagy hogy az elhazudott ápolói béremelést az orvosok fizetsehez igazitani aranyaiban .

Es még sorolhatnám

Ezek létező problémák es létező témák. De neharagudj de az hogy a lányom fiu akarjon lenni majd ő eldönti. Ha transzneműek született akkor miert ne műtetthetne át magát. Ez ugyan olyan betegseg mitha neked vesetranszplantra lenne szükséged nem tehetsz rola hogy rossz a vesed. Ugyanugy ő sem tehetne rola hogy lany tesbe született de a lelke a lénye fiú. Vagy ha meleg es a saját nemét szereti ugyaugy nem tehet rola mint arrol te hogy 5 ujjad van vagy hogy ilyen vagy olyan színű a szemed.

Erről igenis beszelni kell az iskolában es megismertetni az emebrekkek fiatalokkal mi miert mitől van es mi a megoldas.

Az elhallgatas es felremagyarazas nem megoldas.

2022. ápr. 3. 17:03
 16/28 anonim ***** válasza:
14%
#15-ös máris cáfolta, hogy senki nem akarja ezt az elmebetegséget. #15-ös, remélem, tőled elveszik a gyerekedet, mert te közveszélyes vagy.
2022. ápr. 3. 17:05
 17/28 anonim ***** válasza:
41%
Meséld el a teljes történetet kérdező! Miután bedobtam a borítékot (nehogy véletlenül “elvesszen” a zűrzavarban), megvártalak, és akkorát köptem a képedbe, mint egy teve. :D
2022. ápr. 3. 17:09
 18/28 Béla211 ***** válasza:
95%
Mi jogon mentél te be a szavazó fülkébe? Szavazó bizottsági tagvoltál? Mindenki úgy szavaz ahogy akkar vagy nem akkar. Ilyen nincsen, hogy te kizavarod.Meg olyan se, hogy te bemész egy szavazó fülkében amíg nem végez. Emiatt téged kellett volna kidobni. Amúgy meg ezt a sok lapot behajtogadni abba a kis borítékba minimum nekem is 2 perc volt. A népszavazásos papirhoz különboriték dukált volna.
 19/28 anonim ***** válasza:
94%
#16 szóval közveszélyes, mert szabad akaratot hirdet? Ha ez annyira veszélyes, akkor menj Észak-Koreába, ott nem lesz gondod a szabad akarattal.
 20/28 anonim ***** válasza:
91%
Te tanulj és olvass inkább, az mtva nezese helyett mert nagyon mélyen vagy intellektuálisan. Van hová fejlődni.hajrá
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!