Nem szégyenteljes, hogy az ellenzékiek még arra is képtelenek, hogy egy népszavazáson szavazzanak normálisan és ezek papolnak demokráciáról?
A szavazólapon miért nem rajzolgatnak?
Előttem bohóckodott egy ilyen bent volt pár 5 perce szavazófülkébe aztán láttam, hogy éppen rajzolgat , ki is zavartam, úgy meg volt szeppenve , hogy köpni nyelni nem tudott a nagy menő anarchista
Biztos szórakoztató lehet olvasni azt a sok becsmérlő szöveget és feleslegesen dolgozni pluszban az ilyenek miatt.. de hát ez az ellenzéki szint sajnos.. nem véletlenül nem tudnak soha nyerni
#11: https://www.youtube.com/watch?v=j975BvJroqo
Nézd meg ezt a videót, ha nem elég, tudok még linkelni! Addig én megyek hányni.
Arról miert nincs népszavazás hogy akarjuk e hogy egy tanár az áltagbért minimum megkapja.
Vagy arról miért nincs népszavazás hogy akarjuk e hogy csípőprotézis vagy szürkehályog műtétre ne 3 évet kelljen várni.
Vagy arról miért nincs népszavazás hogy akaruk e az agymoso kozponti tantervet.
Vagy arról miért nincs népszavazás hogy csatlakozzunk az europaizügyszsghez hogy az eu támogatás jo helyre kerüljön.
Vagy hogy az elhazudott ápolói béremelést az orvosok fizetsehez igazitani aranyaiban .
Es még sorolhatnám
Ezek létező problémák es létező témák. De neharagudj de az hogy a lányom fiu akarjon lenni majd ő eldönti. Ha transzneműek született akkor miert ne műtetthetne át magát. Ez ugyan olyan betegseg mitha neked vesetranszplantra lenne szükséged nem tehetsz rola hogy rossz a vesed. Ugyanugy ő sem tehetne rola hogy lany tesbe született de a lelke a lénye fiú. Vagy ha meleg es a saját nemét szereti ugyaugy nem tehet rola mint arrol te hogy 5 ujjad van vagy hogy ilyen vagy olyan színű a szemed.
Erről igenis beszelni kell az iskolában es megismertetni az emebrekkek fiatalokkal mi miert mitől van es mi a megoldas.
Az elhallgatas es felremagyarazas nem megoldas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!