Szociális fóbiám van, hogy szavazzak igy?
Figyelt kérdés
Nehéz elmennem szavazni.2022. ápr. 3. 12:55
1/10 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ez a jövőd. Egyszer 4 évente egyszer kibírod.
2/10 anonim válasza:
Akkor ne szavazz, nem kérdés.
Én is allergiás vagyok és én sem szavaztam.
3/10 anonim válasza:
Kinyögöd a bizottságnak, hogy jó napot, szavazni szeretnék. Ők elkérik az irataid, majd adnak 3 lapot egy borítékot, elveszed, bemész a fülkébe, kitöltöd, bedobod az urnába, elköszönsz és távozol. Ennyit kell csinálnod, nem nagy dolog ez
4/10 anonim válasza:
2 perc, kibírod.
Vagy még a házból sem mész ki?
5/10 anonim válasza:
Hozzám egy szólt nem szóltak a köszönésen kìvül.
Mit félsz? Vagy te a hétköznapokon se mész sehova? Hogy dolgozol?
6/10 anonim válasza:
Nekem is az van, elég erős, alig megyek ki a házból. Mégis mindig elmegyek szavazni
7/10 anonim válasza:
Mivel a legjobb megoldásról már lemaradtál (nyitás körül menni), a másik alternatíva, hogy a 7 órás zárás előtt mész.
9/10 anonim válasza:
megértelek ugyanebben a helyzetben vagyok. Én már túl vagyok rajta és nagyon bántam volna ha nem megyek el, gondolj arra hogy 2 perc az egész és amikor kijössz sokkal büszkébb leszel magadra hogy megtetted. Sok sikert bárkire is szavazol!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!