Hogyan ne legyen bűntudatom szavazáskor drága szüleim miatt?
Szeretett szüleim igazi Fideszesek, velük együtt élek 30 évesen, mert nincs barátnőm (sosem volt) és ezért gyereket sem engedhettem meg magamnak így a CSOK-ot se vehettem fel, hogy saját lakásom legyen.
Nettó 250-et keresek állami cégnél és spórolok ahogy tudok de nem sokat ér az az 1,5 millió megtakarításom.
Szóval szüleimet szeretem, mert áldott jó lélek mind2 és ezért bűntudatom lenne az ellenzékre szavazni.
De azt is tudom, hogy Orbán adóztat meg azért, mert a csajoknál semmi esélyem, szűz vagyok és emiatt nem vehetem fel a CSOK-ot hogy saját lakásom legyen. Természetesen mindenki emiatt elkönyvel egy lúzernek, de mit tehetek arról, hogy ronda vagyok így nem kellek a nőknek családalapításra?
Szóval bűntudatom van és nem tudom kire szavazzak? Mert ha drága szüleim miatt voksolok a Fideszre, akkor hazudni fogok magamnak, de ha az ellenzékre, akkor meg szemenköpöm szüleimet, akik szegények eltartanak és segítenek mindenben. 😥
Tokmindegy a noknek hogy ronda vagy vagy sem.
A noknek (felnott) hosszu tavon ha csaladalapitason ragodsz, akkor csak 3 dolog kell. A ferfiban megbizhasson hosszu tavon, a ferfi jol keressen (nem kell gazdag, de ne legyen kerdes hogy nyaron 1 honapra ausztralia vagy amerika), a ferfi legyen szexualisan kielegito.
Szamos full ronda, mondhatni okadek haverjaimnak vannak atlagos - jo kinezetu csajaik, es csak azokkal rendelkeznek amiket leirtam.
Na jo, az egyik mondjuk nem keres jol de a szulei toljak penzzel meg lehetosegekkel (ez a noket nem erdekli, csak legyen penz), barmi baja van a sracnak a szulei mindig ott vannak, vettek neki egy lakast is, illetve eleg magas libidoja van szoval azt is szereti a csaja. Mondjuk oszinten szerintem nem igazan bizik meg benne a csaj, mert allandoan mas csajokkal beszel meg sorolja nekem hogy igy meg ugy megk*rna x meg y csajt.
De ennek ellenere a csaj meg mindig vele van, szamomra hihetetlen. Nem kell sok egy csajhoz/nohoz, ha ezeket az igenyeket ki tudod elegiteni egy nem is komoly szinten, mar visszasirnad a szuzies ejszakakat.
Dolgozz egy picit magadon es meglesz amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!