31/46 anonim válasza:
Orbán már rég nem fiatal, s talán még régebben nem demokrata.
Bízzunk a fiatalokban.
32/46 anonim válasza:
Aki írta, ha összefirkálod a gyermekvédelmi népszavazásos ívet, érvénytelenítik a többit is. Ha ettől fél valaki,ne tegye borítékba a kitöltött lapokat. Összehajtod bedobod, ennyi, nem fogják tudni melyikhez tartozik. Sokan nem teszik borítékna.
Egyébként, szerintem egyben van akkor sem érvénytelenítik.
Kérdésre, Mkkp ra szavztam.
33/46 anonim válasza:
Egy kva szavazást nem tudtál volna generálni ??
35/46 anonim válasza:
#33 nem, mert a véleményekre és magyarázatokra lettem volna kíváncsi, mert nem értettem, miért lehet egy ilyen bandára szavzni. Kíváncsi voltam, mi jár annak a fejében, aki ilyenekre teszi az × et.
Hajrá Fidesz!🧡💪🏻
37/46 anonim válasza:
Ugyan jól jártam a kolostormalac pézosztásával, mert időben beszálltam a csok-babaváró-airbnb üzletbe egy belvárosi lakással, ami hozott 7 milliót és a piaci értéke megduplázódott, de ettől függetlenül nagyon visszataszító a bandájával együtt. Az "élni és élni hagyni" elv egyre kevésbé érvényesül, mindent maguknak akarnak, miközben ez az állandó soros, nemváltó, brüsszel okádás is arra sarkalt, hogy MZP bandájára szavazzak. Mostmár ideje, hogy újrainduljon a folyamat, tiszta lappal, kevesebb lopással. Már nagyon nagyot akarnak markolni.
39/46 anonim válasza:
Fidesz
Márki miatt nem az ellenzékre, egy arrogáns ,buta , paraszt...
40/46 anonim válasza:
Mi Hazánk Mozgalom - ra!
Tuti 10%+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!