21/46 Username666 válasza:
#19 A gond az ha a gyermekvédelmiset összefirkálod akkor lehet érvénytelenítik a szavazatodat azok a gennyek :(
23/46 anonim válasza:
Összefogás!!!! Az első szavazásom lesz, és nem ismerek egy olyan velem egykorút sem aki ne rájuk szavazna!
24/46 A kérdező kommentje:
19 vagyok nekem is első szavazatom volt és énis qz ellenzéki összefogásra szavazatam Normális ember nem szavaz a fideszre Alekosz is megmondta 🙏🏻😂
2022. ápr. 3. 10:59
25/46 anonim válasza:
Ellenzekre szavaztam, a gyermekvedelmiset meg ervenytelenul dobtam be, szintén első szavazás, nem értek hozzá csak azt látom ami a tv-ben meg a neten megy, meg amit otthon mondanak. Ez alapján jobban szimpatizálok Markizay-al
26/46 anonim válasza:
A 23-ashoz hasonlóan nem ismerek olyan velem egykorút aki ne az ellenzékre szavazna.
Először szavazok.
27/46 anonim válasza:
Első szavazásom nekem is. Ellenzékre szavaztam. Borzasztó lehangoló és demotiváló ebben az országban élni. Ahogy megvan a szakmám, csomagolok is.
28/46 anonim válasza:
A fiatalok valószinü Márki-Zay Péterre fognak szavazni, ö modern, felvilágosult. Orban oroszbarat, az EU-ban nem tartja be a szabalyokat, a tölük kapott pénzzel nem tud elszámolni, hogy mire költötte- saját magára, a barátaira.
A Fideszre szerintem az idösebb korosztály +55 fog szavazni, meg a vidékiek.
30/46 anonim válasza:
Összefogásra, a b.zievagy szavazáson meg érvénytelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!