Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Összeállna-e a Mi Hazánk az...

Összeállna-e a Mi Hazánk az ellenzékkel?

Figyelt kérdés

Ha igy alakulna a választás eredménye:

FIDESZ: 46%

ELLENZÉK: 40%

Mi Hazánk 8%

MKKP: 3%

EGYÉB: 3%

MIND EZ ELMÉLETI SÍKON, NEM KÉREK A FIDESZT ÉS AZ ELLENZÉKET FRÖCSKÖLŐ KOMMENTEKBŐL, és ezen eredmény megcáfolására irányuló hozzászólásokat sem!!!!!!

Szerintetek összeállna az ellenzék kel a Mi Hazánk, tudom, hogy azt mondták, nem fognak senkivel sem!

Mi lenne a fontosabb számukra a kormanyváltás vagy az elvek?

2022. ápr. 2. 13:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%
szerintem kizárt. Szerintem maradnának a Fidesz mellett :D
2022. ápr. 2. 13:27
 2/16 anonim ***** válasza:
20%
Valójában nem az lenne a kérdés ha bejutnának, hogy ők kivel hajlandók összeállni, hanem az, hogy velük ki hajlandó.
2022. ápr. 2. 13:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez egy stratégiailag rossz döntés lenne részükről. Ugyanúgy járnának, mint a Jobbik: többet veszítenének, mint nyernének.

Nagyon jelentős részben azokra építkeztek, akik nem kérnek egyik nagy tömbből sem. Ezzel a lépéssel szembemennének minden elvükkel.

2022. ápr. 2. 13:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha!
2022. ápr. 2. 13:30
 5/16 A kérdező kommentje:
#2 A fenti esetben a kormányalakításról szólna a tét, amit valjunk be még bekövetkezhet az, hogy a MI Hazánk lesz a mérleg nyelve!
2022. ápr. 2. 13:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, ez volna a legjobb kimenetel nekik.
2022. ápr. 2. 13:31
 7/16 anonim ***** válasza:
15%
Inkább a Fidesszel állnak össze.
2022. ápr. 2. 13:34
 8/16 anonim ***** válasza:
39%

Alapból nem állnak össze senkivel. Viszont mivel politikusok ők is, hatalmat szeretnének, így el tudom képzelni, hogy ha sok fontos, magas pozíciót felkínálnak nekik az új kormányban, akkor összeállnának a Fidesszel vagy akár a balliberális oldallal is.

Másrészt viszont alapból senki sem akar összefogni velük, pozíciókat átadni számukra. De ha ezen múlna a hatalom megtartása, megszerzése, talán a Fidesz vagy az ellenzéki összefogás is nyitottabb lenne.

Így nézve nem kizárt egy ilyen koalíció, de reálisan nincs rá esély.

2022. ápr. 2. 13:34
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
Nézd meg az Mzp-nek írt levelét és rájössz a válaszra
2022. ápr. 2. 13:35
 10/16 anonim ***** válasza:
39%
[link] Nézzétek meg mielőtt szavaztok.
2022. ápr. 2. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!