Mit reagálnál ha a Mi Hazánk nyerne április 3.-án?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 21:20
1/45 anonim válasza:
Furcsa lenne, nincs ekkora támogatottságuk.
2/45 anonim válasza:
Be sem fognak jutni a parlamentbe.
3/45 anonim válasza:
Megvárnám, mire véget ér az adott híroldal orosz kibertámadása és/vagy elolvasnám a valós eredményeket egy másik portálon.
5/45 A kérdező kommentje:
Tegyük fel hogy valamilyen csoda folytán ők nyernének.
Pl. Biden kormányra kerülésére sem sokan számítottak az USA-ban.
2022. márc. 31. 21:25
6/45 anonim válasza:
Pezsgőt bontanék, én lennék a legboldogabb ember az országban
7/45 anonim válasza:
Azért Biden a két legnagyobb tömb egyikében indult, de ott is van pár apró, akik labdába sem tudnak rúgni. A Mi Hazánknak kicsi a támogatottsága, és még eléggé elszigeteltek is a többi párthoz képest, kevés az átfedés, én sem tudok a legtöbb dolgukkal azonosulni, és többnyire olyan dolgokban értek velük egyet, ami más, hozzám közelebb álló pártok programjának is része. Én nem mondom, hogy be sem jutnak, mert a kicsik közül ők az egyik esélyesek erre, de szerintem még az MKKP-nak is nagyobb a támogatottsága.
8/45 anonim válasza:
Nincs annyi eszük és információjuk a magyar embereknek hogy őt szavazzák meg.
Sajnos mindenki a tvt bámulja ahelyett hogy utannanezzen.
A youtubon sok jó videó van velük kár hogy kevesen tudakozodnak felőlük
9/45 anonim válasza:
#9 én láttam pár videoját a vírustagadó lapos Földes összeesküvéselméleteivel, hát mit ne mondjak, nem győzött meg, pedig jobboldali vagyok.
10/45 anonim válasza:
#10 honnan veszed hogy vírustagadó és laposföldes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!