(Nagyon sürgős!!) Tetszik a Mihazánk párt, de igaz hogy csak a fideszt erősítem velük, ha rájuk szavazok?
Mert ezt nyomja most a youtube a reklámjaiban. Nagy csalódás lenne számomra, reményvesztettségérzés, ha csak színjáték.
Nagyon fontos, mert holnap szavazás!
Ha kormányváltást akarsz MHM-szimpatizánsként, akkor egyéniben szavazz az EM-re, listán az MHM-re.
Az MHM-nek nincs esélye sem egyéniben, sem kormányváltásra.
Jó nagy marhaság amit az 1-es leírt! Ezért nem tudunk 20 éve kijutni az Orbán-Gyurcsány posványból!
Fontos, hogy bejussanak új pártok is a parlamentbe, és tudjanak még többet bizonyítani, és megvalósítani.
Hármas, nekem spec nincs 100 évem arra, hogy kivárjam mire eljön a megváltó kispárt, aki csodás főnixként 3-4-5-6 ciklus alatt majd felemelkedik, ha egyáltalán. És ezt persze úgy teszi, hogy senkivel se lép választási szövetségre. A világ előbb fog véget érni, attól tartok.
A Dúró Dóra féle sötét tyúkok egzisztenciája sem érdekel. A mihazánk kb erről szól, mert azt pontosan tudják hogy akármit ígérhetnek, mondhatnak, a jelenlegi körülények között a kispártok az égvilágon semmit se tudnak csinálni a parlamentben.Se "bizonyítani", se "megvalósítani".
Kibicek, de abból is azok a fajták, akik minden lehetséges alkalommal behajolnának a Fidesznek. Ha hiányozna a kétharmad, rögtön ottlennének hogy kisegítsék őket, biztos lehetsz benne. Akkor kire is szavaztál tulajdonképpen?
Privátban jött, mi a véleményetek?
""
Nem értem a kérdésed.
Ha a miHazánk nem jut be, mint ahogy a legtöbb közvéleménykutató méri, akkor elveszett a szavazatod.
Nem járultál hozzá a kotmányváltáshoz.
Azt támogatod, hogy folytatódjon a gyűlöletkeltő propaganda.
Hogy keressük állandóan a bűnösöket: Brüsszel, migránsok, soros, gyurcsány, lmbtq, baloldal.
Az hogy 10%ot romlik egy év alatt a forint, az hogy 370ft egy euró, az eu legkorruptabb országa vagyunk, 133ezer a minimálbér, a családipótlék 1 évtizede nem emelkedett, az összes diplomácia kapcsolatunk a 0ra csökkent, az óriási korrupció, a közvagyon kiszervezése, a média teljes leuralása, ömlik a propaganda mindenhol.
Csakis az összefogásra érdemes szavazni!
1. MÁRKI-ZAY PÉTER
Csak felfelé 😊
""
Az összefogás nem szintén fidesz trójai faló? Lehetséges-ez?
Én nem követtem eddig senkit igazán, bevallom.
Magadra hallgass, ne mások céljait próbáld elérni. Ha neked az MHM szimpatikus, akkor szavazz rájuk. Éppen ezt hívják demokráciának.
Az egy másik műfaj, amikor megmondják, hogy mi az ellenség, és ellene kell szavazni. Ebben most jeleskedik mind a fidesz, mind az összefogás.
Én abban hiszek, hogy minden leadott szavazat értékes, mindegy hogy kire megy. És minél több szavazat lesz összesen, annál inkább kifejezi azt, hogy az emberek nagyobb többsége mit szeretne. Ez szemben áll vagy állhat azzal, hogy a médiában ki a hangosabb.
És reméljük nem csal majd senki
Arra szavazz, akire csak szeretnél.
"ezt nyomja most a youtube a reklámjaiban."
A YouTube-nak nincsenek saját reklámjai, csak olyan reklámok vannak, amiket valakik(!) meghirdetnek a YouTube felületén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!