Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk hatalomra kerülése...

A Mi Hazánk hatalomra kerülése esetén nem indítana totális háborút?

Figyelt kérdés
Mondjuk éppen Magyarország valamennyi szomszédja ellen a trianoni revízió végett. Kijelentéseik alapján sok mindent alá- vagy épp túlbecsülhetnek és eléggé zavarosak a gondolataik. A legutóbb is elég hajmeresztő és röhejes dolgokat (összeesküvés elméleteket) beszéltek össze a kampányukban.

2022. ápr. 2. 08:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
oké. ne tetszenek neked. én is ....... vagyok mert nem tudom elfogadni ha valaki nem azon a véleményen van amin én. most békén hagyjuk egymást. te utálod őket, én szeretem őket. mindenkinek van saját véleménye. de én akkor is azt mondom hogy ők a legjobbak.
2022. ápr. 3. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
És nem indítana háborút.
2022. ápr. 3. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért indítana? Lehet támogatná mondjuk pl Erdély autonómiáját, de minek menne neki Romániának, Ukrajnának, Szerbiának meg a többieknek? Az EU hagyná ezt? És ennyi ellen mi esély volna a sikerre? Ez a kérdés nagyon abszurd...
2022. ápr. 8. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
34%
Sosem fognak halatomra jutni. Ne reménykedj. Orbán a "kevert fajú" beszédjét ezért mondta, hogy a mi hazánkos fajgyülőlőknek kinyissa a pártot. Naiv vagy, ha azt gondolod, hogy ha szükségük lenne rá, akkor a szekrényük mélyén nem lapul pár lejárató, kompromittáló kép.
2022. aug. 6. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!