Kire teszitek az x-et?
Ha nekem nem hiszel, higgy a fülednek vagy olvas utána
*olvass
Mielőtt belekötsz a helyesírásomba
"Aki nem látja a fától az erdőt azzal mit vitázzak?"
Én normálisan válaszoltam a kijelentéseidre, te meg elkezdtél mocskolódni. Nehogymár neked álljon feljebb...
"Készülj ha marad a Fidesz májustól jönnek a megszorítások és a "mély gazdasági válság" (Orbán Viktor: 2022.04.01. Kossuth rádió)"
Egész Európában gazdasági válság jön: [link]
A baloldal már egyszer kezelt egy gazdasági válságot. A Jóisten mentsen meg minket attól, hogy újra ők kezeljék.
Megsúgom, hogy Orbán is kezelt már válságot!
Egészségügyi válságot! Ebből nem kérek!
Megbízhatatlan kínai vakcinák, amiket még saját maguk sem adtak be az idősek körében! Orbán megtette! Dupla, meg tripla áron szerezte be őket, mint a többi vakcinát. Nem beszélve a lélegeztetőgépekről amit utána elajándékozgattak!
Nem beszélve arról, hogy 5 milliárd forint értékű adóból fizetett tesztet semmisítettek meg, miközben mi vaskos áron a saját pénzünkből vásároltuk a teszteket!
Ebből én nem kérek!
De ha a Fidesz nyer, annak az egynek örülni fogok, hogy a sok gané amit összehoztak mind az Ő nyakukba fog szakadni!
Tudod bizonyítani melyik oldalnak volt közzé a levélszavazatok elégetésével?
Nem! És nem is fogó tudni!
Lehet az ellenzék, de ugyanúgy a Fidesz is! Nem tudod megitelni és valószínűleg soha nem is fog kiderülnk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!